Ilkka Hyttinen Rakastan - siksi elän

Kirkon Ulkomaanapu lietsoo juutalaisvihaa Suomessa

"Suomen Evankelisluterilainen kirkko ja sen arkkipiispa Kari Mäkinen, joka toimii puheenjohtajana Kirkon Ulkomaanavun hallituksen valinnan tekevässä kirkon ulkoasiain neuvostossa, toimii jälleen veturina juutalaisvihan lietsonnassa Suomessa. 


Kirkon Ulkomaanapu järjesti helmikuussa 2014 Suomen yliopistoissa juutalaisvastaisia luentoja, joista esimerkkinä Turun Yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa 11.2.2014 pidetty tilaisuus aiheena palestiinalaisten ihmisoikeustilanne Länsirannalla:


Tilaisuudessa oli kolme esitelmöitsijää: opettaja Rami Kolehmainen; pappi ja kouluttaja Laura Kajala ja opettaja Juha Hyrsky. Kaikki kolme esitelmöitsijää esittivät asiansa vain palestiinalaisten näkökulmasta hyvin räikeän yksipuolisella ja vinoutuneella tavalla. Koko tilaisuuden tarkoituksena oli vain mustamaalata Israel ja erityisesti Israelin armeija hyvin yksipuolisella tavalla. Yhdestäkään palestiinalaisten tekemästä rikkomuksesta, murhasta, väkivallanteosta tai muusta rikoksesta ei mainittu sanallakaan eikä yleisölle edes annettu mahdollisuutta tuoda niitä esille.


Historiallisten faktojen vääristämisellä ja tilaisuudessa esitetyillä kartoilla oli vain yksi tarkoitus: luoda kuva rikollisesta Israelista vastaan sorretut palestiinalaiset. Oslo II-sopimuksen mukaisia A, B ja C-alueita ei käsitelty lainkaan, joko ymmärryksen puutteen tai muiden enemmän tarkoituksenmukaisten syiden takia. Kaikki esitettiin siinä valossa, että Israel on rikkonut kaikkia sopimuksia, kun taas palestiinalaishallinto vapautettiin kaikesta vastuusta .


Edellä mainitut esimerkit osoittavat hyvin selkeästi, että tilaisuuden perimmäinen tarkoitus oli tarjota jälleen kerran mahdollisuus epärehellisen palestiinalaispropagandan esittämiselle.


Tällaisten propagandatilaisuuksien järjestämisillä ei ole minkäänlaisia rakentavia tarkoitusperiä. Eräät tilaisuuteen osallistujat totesivatkin, ettei tämän kaltaisella RÄIKEÄLLÄ VIHAN LIETSONNALLA ISRAELIA VASTAAN OLE MITÄÄN SIJAA SIVISTYNEESSÄ YHTEISKUNNASSA..."

- - -                                                                                      

Pohjois-Gazassa asuvia palestiinalaisia on käsketty lähtemään kodeistaan lähestyvän hyökkäyksen tieltä.

Kaikki suunnitelmat Gazaan suoritettavaa maahyökkäystä varten on hyväksytty...

- - -

Miksi presidentti Vladimir Putin hyväksyy itäisen Ukrainan terrorismin, valtioterrorismin?       

http://www.israeluutiset.fi/Vanha%20130.html                                                                                                                                                                                         

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (63 kommenttia)

Jari Nuutinen

https://www.youtube.com/watch?v=Uh7l8dx-h8M

Olkoonkin että noita homeisia hokemia toistelevat ihmiset jotka ei ehkä anti-semitismejä ole vaan jotain muuta niin en voi taaskaan tulla muuhun tulokseen että Luojan kiitos juutalaisilla on oma valtio.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Teppo,

vähän syvällisemmin:

Juutalaisuus, kristinusko ja islam:

http://www.kolumbus.fi/~w462389/islam/kirjauskonno...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Kirkko ja kaupunki: EAPPI-ohjelman puolueettomuus kyseenalainen:

http://www.kotimaa24.fi/artikkeli/kirkko-ja-kaupun...

Kirkkojen Maailmanneuvoston EAPPI-ohjelma kytkeytyy toimintaan, jota tukevat useat terroristijärjestöt :

http://www.kirkkojakaupunki.fi/artikkelit/taistelu...

Kolmen israelilaisnuoren sieppaus paljasti jälleen suomalaisen Israel-uutisoinnin asenteellisuuden :

http://taakka.net/profetian/tag/2014/

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

"Toivon, että mahdollisimman harva lukija luki Magneetti-lehden 42/2012 julkaisemaa kirjoitusta koskien Israelia ja juutalaisia. Kirjoitus oli suomennos ( Kevin Barret Press TV 22.9.2012) ja on yhden henkilön kannanotto. Teksti on järkyttävää luettavaa, täysin asiatonta, valheellista ja antisemitismiä. Uskomattomia väitteitä mm Israelin osallisuudesta WTC-iskuun. Kaikki maailmalla tapahtuneet kauheudet olivat juutalaisten syytä. OTTAKAA YSTÄVÄT SELVÄÄ, MITÄ ISRAELISSA OIKEASTI TAPAHTUU!! Media yhä lisääntyvässä määrin vääristelee totuutta ja on saanut monet uskomaan valheeseen. Esim. TV7 kanavalla arkisin klo 21.00 ohjelma Israel News kertoo, kuinka asiat oikeasti ovat. Juutalaiset ovat Jumalan omaisuuskansa ja Raamatun mukaan JOKA ISRAELIA SIUNAA, SITÄ JUMALA SIUNAA JA JOKA ISRAELIA KIROAA, SITÄ JUMALA KIROAA!!"

http://www.magneettimedia.com/kannanotto-israel-va...

Markus Lehtipuu

Kuinka paljon "oma etu" menee totuuden edelle?

Onko kyse siis kaupankäynnistä? Jos "siunaan Israelia", saan henkilökohtaista etua? Eipä kovinkaan jaloa.

Kannatan Israelia, ja sen olemassaoloa, mutta rakastan eniten totuutta. Israelin osallisuus 911-iskuihin on äärimmäisen todennäköistä, en voi sanoa varmaa, koska kukaan ei myönnä mitään. Toimitaan siis aihetodisteiden varassa.

Larry Silverstein oli zionisti-juutalainen, joka omisti WTC-tornit, ja joka hyötyi rahallisesti tornien romahduksesta. Olen jonkin verran seurannut tätä johtolankaa, ja se haiskahtaa korkeisiin taivaisiin.

Turvayhtiö, jonka piti hoitaa väitettyjen terroristilentojen turvallisuudesta, on israelilainen yritys.

"Riemuitsevat israelilaiset" kuvasivat tornien romahdusta, ja kertoivat sen myös televisiostudiossa Israelissa.

Kyllä näillä tapahtumilla ja Israelilla on linkki, eikä tämä tarkoita Israelin "kiroamista". Israel on pieni valtio, jolla on oikeus olemassaoloonsa ja itsepuolustukseen. Joskus vain tuo "puolustus" menee vähän överiksi, kuten Venäjällä, Kiinalla ja USA:llakin menee, sekä monilla muilla mailla.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen
Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Blogissani oleva aiheen linkki ei valitettavasti toimi, vaikka sen pitäisi olla tämä:

http://www.israeluutiset.fi/Vanha%20130.html

Käyttäjän PeliSuomi kuva
Pertti Lindeman

....ja toiset lahkolaiset lietsovat homovihaa Suomessa ja ulkomailla :-(

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Pertti,

ja keihin lahkolaisiin oikein viittaatkaan tuolla väitteelläsi? - Venäjä ja Putin lakeineen ovat ainakin homoutta - ei homoja! - vastaan kuten Raamatun Sanakin...

Käyttäjän PeliSuomi kuva
Pertti Lindeman

Ilkka, Raamatun sana on myös naisia vastaan jne. Kuitenkin se sana on vuosituhansien takaa, ei tätä päivää.

Et ehkä seuraa niin tiiviisti sitä, mitä vanhinkoa räsäset ja soinit sekä heidän edeltäjänsä ovat saaneet aikaan.

Jos sinulla ei ole syöpää, niin ei paljon kiinnosta syöpäsairaat. Jos sinun lapsesi ei ole kuollut rattijuopon päälleajamana, niin ei kiinnosta alkoholi ja auto yhdistelmä.

Tässä yksi aiempi kommentini aiheesta:

Vuosi sitten tein testin ystävälleni. Kerroin hänelle, että olen huolissani netin vapaissa keskusteluissa homoseksuaaleihin kohdistuvasta vihasta. Nuoret, jotka ovat vasta omalla kohdallaan oivaltaneet seksuaalisen suuntautumisen, niin heissä kirjoitukset aiheuttavat valtavaa ahdistusta ja saattaa nuoret jopa hengenvaaraan. Täytyy myös muistaa, että kaikki eivät tee itsemurhaa yksin, vaan voivat aiheuttaa myös itsemurhallaan toisten ihmisten loukkaantumisen ja jopa kuoleman esim. autolla ajo päin vastaantulijaa. Ystäväni, jolla on lääkärin koulutus totesi ykskantaan, että minkä takia nuoret niitä kommentteja lukevat ja voivathan he unohtaa lukemansa.

Tein ystävälleni tarkoituksella testin samana iltana ja sanoin häntä ”tynnyrissä kasvaneeksi”, sillä halusin nähdä, että miten hän suhtautuu loukkaaviin sanoihin ja pystyykö hän ne sivuuttamaan ja unohtamaan nopeasti.

Ystäväni oli loukkaantunut sanoistani. Yritimme keskustella illan aikana muista aiheista, mutta hän aina vain palasi sanoihini ”tynnyrissä kasvanut”. Ei auttanut vaikka palautin hänen mieleensä hänen omat sanansa ”unohda mitä sanoin”. Siihen hän ei pystynyt vielä seuraavanakaan päivänä vaan välimme viilenivät.

Ongelma on siinä, että me näemme tyhmyyden toisissa, mutta emme itsessämme!

Kun loukkaavat sanat koskettava meitä itseämme, niin loukkaannumme. Emme kuitenkaan ymmärrä sitä, että omat sanamme saattavat loukata toisia.

Oma elämäni oli lähellä loppua jo 12-vuotiaana. Ainoastaan kuulin kotonani isäni ja tuttavan miehen keskustelun, että miehistä pitävät miehet laitetaan vankilaan (silloin niin tehtiin). Sen ikäisenä ei osaa arvioida sanojen merkitystä – ovatko ne vakavia ja tarkoittavatko ne juuri sitä mitä sanotaan ja kirjoitetaan. Siksi yleisellä ja varsinkin läheisten mielipiteillä on suuri merkitys. Olin vasta ymmärtänyt pitäväni samasta sukupuolesta, mutta en ollut aiemmin ymmärtänyt, että se on väärin saatikka rikos. Sen ymmärsin, että haluan rakastaa en vihata – en ymmärtänyt sitä, että ihastuminen/rakastaminen voi olla väärin? Kukaan ei olisi arvannut eikä myöskään tiennyt itsemurhani syytä.

Nyt nuoret lukevat nettikeskusteluista järkyttäviä kirjoituksia – ne täytyy viedä saunan taakse – homot uuniin – Hitlerillä jäi työ kesken jne. poliitikkojen aloittamista heitoista. Olen todella huolissani !!!

Kukaan homoseksuaali ei tuntisi häpeää ja ”kipua”, jos kirkolliset piirit ja poliitikot eivät häpeää loisi sinne, jossa ei ole mitään hävettävää. Häpeä on luotu ihmisten sanoilla ja manipuloinnilla. Useasti myös tuntemattomat poliitikot käyttävät ”homokorttia” päästäkseen lööppeihin. Samaa tapahtuu Eestissä. Espanjassa se loppui kun tuli tasa-arvoinen avioliittolaki. Se oli Espanjassa valtava muutos ja varmasti iso menetys medialle?

Kuuluisan homoillan jälkeen kävin pitkän sähköpostivaihdon Päivi Räsäsen kanssa. Välillä Päivi ymmärsi jotain, mutta ei sittenkään – lopputuloksena jäi kuva hänestä, että aika sydämetön ihminen – valitettavasti.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen Vastaus kommenttiin #10

Pertti,

menee ohi aiheen, mutta menköön...

"Raamatun sana on myös naisia vastaan jne. Kuitenkin se sana on vuosituhansien takaa, ei tätä päivää."

Erehdyt valitettavasti pahemman kerran! Juman Sana Raamatussa ei ole ketään omaa luomaansa ihmistä vastaan, ei myöskään naisia vastaan:

Gal 3:28 Ei ole tässä juutalaista eikä kreikkalaista, ei ole orjaa eikä vapaata, ei ole miestä eikä naista; sillä kaikki te olette yhtä Kristuksessa Jeesuksessa

Ap.t. 10:34 Niin Pietari avasi suunsa ja sanoi: "Nyt minä totisesti käsitän, ettei Jumala katso henkilöön,

Room. 10:12 Tässä ei ole erotusta juutalaisen eikä kreikkalaisen välillä; sillä yksi ja sama on kaikkien Herra, rikas antaja kaikille, jotka häntä avuksi huutavat.

"Kuitenkin se sana on vuosituhansien takaa, ei tätä päivää.

Raamattu on kyllä kirjoitettu pari tuhatta vuotta sitten, mutta Jumalan Sana on alusta asti ollut ja tulee olemaan muuttumaton. Se on aina uusi ja tuore, siitä ei katoa piirtoakaan, ennenkjuin... Jumalan Sana ei ole sidottu aikaan, koska Sana (ja Jeesus myös) on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti. Eikä Jumalan Sanaa voida vangita ihmismielelle alamaiseksi ja mieluisaksi.

Hebr. 13:8 Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti

Matt 5:18 Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut.

Muuttumatonta Jumalan Sanaa vaan yritellään väännellä mieleisekseen:

2.Piet 3:16 niinkuin hän tekee kaikissa kirjeissään, kun hän niissä puhuu näistä asioista, vaikka niissä tosin on yhtä ja toista vaikeatajuista, jota tietämättömät ja vakaantumattomat vääntävät kieroon niinkuin muitakin kirjoituksia, omaksi kadotuksekseen.

2.Tim 4:3 Sillä aika tulee, jolloin he eivät kärsi tervettä oppia, vaan omien himojensa mukaan korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia

"mitä vanhinkoa räsäset ja soinit sekä heidän edeltäjänsä ovat saaneet aikaan."

Annat valitettavasti täysin väärän todistuksen ministeri Päivi Räsäsestä ja kansanedustaja Timo Soinista. He kumpikaan eivät ole osoittaneet eivätkä esittäneet vihaa tai vihapuhetta, ei siis mitään esittämääsi "vahinkoa". Vahinkoa ei ole se, että esittää asiallisesti asiasta totuuden. Tietyt mediat ja kommentaattorit taas ovat tietoisesti vääristelleet heidän lausuntojaan - ja sinäkin nähtävästi uskot vain heitä Totuudesta tietämättä.

Henkilöt, jotka eivät tunne oikeaa Totuutta asiasta tai jotka tietoisesti vcastustavat Jumalan Sanaa ja tuomiota ko. asiasta, tekevät todellisen, hitaan "itsemurhan" ja heitä on "pilvin pimein" enemmän verrattuna nuorien homojen ja lesbojen itsemurhiin.

Minä olen huolissani siitä, että homot eivät tutki Rammattua, mitä Jumala Sanassaan sanoo homoudesta, sen kielteisyydestä krisitillisyyden ja ennenkaikkea iankaikkisuuden, iankaikkisen elämän, ei "kuoleman", helvetin kannalta!!!

Matt 11:6 Ja autuas on se, joka ei loukkaannu minuun.

Juu, nettikeskusteluista: Room 14:21 Hyvä on olla lihaa syömättä ja viiniä juomatta ja karttaa sitä, mistä veljesi loukkaantuu tai joutuu lankeemukseen tai heikoksi tulee

Homoudessa on todellakin paljon hävettävää:

Room 1:26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;

Ef. 5:12 Sillä häpeällistä on jo sanoakin, mitä he salassa tekevät;

Juud. 1:10 Nämä sitävastoin herjaavat sitä, mitä eivät tunne; mutta minkä he järjettömäin eläinten tavoin luonnostaan ymmärtävät, sillä he turmelevat itsensä.

Sensijaan Jumalan Sanassa, Raamatussa, ei ole mitään hävettävää, päinvastoin kiitettävää! :

1.Tess 5:18 Kiittäkää joka tilassa. Sillä se on Jumalan tahto teihin nähden Kristuksessa Jeesuksessa.

Mark 8:38 Sillä joka häpeää minua ja minun sanojani tässä avionrikkojassa ja syntisessä sukupolvessa, sitä myös Ihmisen Poika on häpeävä, kun hän tulee Isänsä kirkkaudessa pyhien enkelien kanssa."

Ef. 5:11 älköönkä teillä olko mitään osallisuutta pimeyden hedelmättömiin tekoihin, vaan päinvastoin nuhdelkaakin niistä.

"Ajattelen, siksi olen" - Rakastan - siksi elän!

Käyttäjän PeliSuomi kuva
Pertti Lindeman Vastaus kommenttiin #32

Homoudessa ei ole todellakaan mitään hävettävää, mutta hävettävää on heillä, jotka homoutta eivät hyväksy!

Stiä tosiasiaa ei muuta yhdenkään kirjan sanat.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen Vastaus kommenttiin #33

Pertti,

ei tähän tarvitse ottaa esille yhdenkään kirjan sanojakaan - sinullakin on omatunto, ellet ole sitä merkinnyt tai merkityttänyt poltinraudalla...

Käyttäjän PeliSuomi kuva
Pertti Lindeman Vastaus kommenttiin #35

Ilkka

Minulla on todella omatunto, joka on herkempi kaikenlaisten asioiden suhteen. Sinulla ei taida olla enää sielua jäljellä?

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen Vastaus kommenttiin #36

Pertti,

Matt 10:28 Älkääkä peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin.

Matt 11:29 Ottakaa minun ikeeni päällenne ja oppikaa minusta, sillä minä olen hiljainen ja nöyrä sydämeltä; niin te löydätte levon sielullenne.

1.Tim 4:1 Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja
4:2 valheenpuhujain ulkokultaisuuden vaikutuksesta, joiden omatunto on poltinraudalla merkitty.

Entä sinä? Onko Sinulla rauhaakaan sielussasi? - Jos olisi, ei sinun tarvitsisi täälläkään kysellä eikä ihmetellä!...

Käyttäjän PeliSuomi kuva
Pertti Lindeman
Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen Vastaus kommenttiin #11

Pertti,

ei minulla ole mitään tarvetta sinänsä päästä "teistä" eroon, homoudestanne kyllä - niinkauan kuin ette tule ns. iholleni, enempää kuin muidenkaan, saati sitten lasten...

Room. 16:17 Mutta minä kehoitan teitä, veljet, pitämään silmällä niitä, jotka saavat aikaan erimielisyyttä ja pahennusta vastoin sitä oppia, jonka te olette saaneet; vetäytykää pois heistä.

2Tess. 3:6 Mutta Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä me käskemme teitä, veljet, vetäytymään pois jokaisesta veljestä, joka vaeltaa kurittomasti eikä sen opetuksen mukaan, jonka olette meiltä saaneet.

2.Tess 3:14 Mutta jos kuka ei tottele sitä, mitä me tässä kirjeessä olemme sanoneet, niin merkitkää hänet älkääkä seurustelko hänen kanssaan, että hän häpeäisi.

Hyväksytäänkö kaiken suvaitsevuus?:

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1560...

Avioliitto - Perhe - Yhteiskunta:

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/8580...

Ministeri Räsänen ja vihapuheet:

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/7997...

Homoseksuaaleille vielä oma puoluekin?? :

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/7653...

11. Tahtooko yhteiskunta - minä ja Sinä - parantua - itse? :

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/6669...

10. Luonto ja ihmisyys palautettava alkuperäisiksi:

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/6609...

9. Kritiikki, analyysit ja terve yhteiskunta :

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/6445...

Rakastan - siksi elän! :

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/5752...

Kristillinen fundamentalismi on rakkautta:

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/?pag...

Jumala ON! :

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/5035...

Kiitos Päivi Räsänen! :

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/4960...

Kristittyjen uskovien ystävyys ja ystävällisyys :

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/4949...

Homous on syntiä - Jumala, Jeesus ja krisityt uskovat rakastavat heitäkin:

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/4925...

"Ette" niin vain pääse eroon "meistä", ei "anteeksiantava" arkkipiispa Kari Mäkinenkään...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen Vastaus kommenttiin #37

Pertti,

vai lasten "hyväksi":

Tutkimus: Homovanhempien lapset pärjäävät muita huonommin koulussa :

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/tiede/3906/...

Homoseksuaalisuuden synty ja siihen vaikuttavat tekijät:

http://www.kotipetripaavola.com/homoseksuaalisuude...

"Kyse ei ole nyt tasa-arvosta, ihmisoikeuskysymyksistä tai yhdenvertaisuusasioista, vaan kokonaan uuden instituution perustamisen vaatimisesta. Sitten teidän logiikkanne mukaan tämä on erittäin syrjivä ja seksuaalisesti erittäin epätasa-arvoinen, sillä tämän joukon ulkopuolelle jäävät esimerkiksi moniavioiset, joita Suomessa on 100—200 perhettä, ja sitten on lähisukulaisten välisten liittojen kannattajat. Eli tuon tässä esille sen, että jos me hyväksymme nämä homo- ja lesboavioliitot, niin totta kai sitten vaaditaan, että moniavioiset ovat oikeutettuja, ja samoin sukuneutraaliset ovat vaatimassa. Eli äiti ja poika, isä ja tytär ja veli ja sisko voivat mennä naimisiin. Kysytään, onko tämä insestiä vai ei. Ei välttämättä, sillä seksi lähisukulaisten kesken voi olla vapaaehtoisesti, yhteisesti sovittua ja molempien haluamaa, kunhan ei ole lapsista kysymys. Ja jotta ei tämmöistä olisi, niin en halua päästää tilannetta alkuunkaan tähän. Tähän se tulee valitettavasti…"

Eduskunta, Lea Mäkipää (ps) 27.3.2012

Niin, anna pirulle pikkusormi. niin...

Käyttäjän PeliSuomi kuva
Pertti Lindeman Vastaus kommenttiin #41

Ei voi kuin ihmetellä, että kuinka syvälle tietämättömyyteen olet itsesi saattanut?

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen Vastaus kommenttiin #42

Pertti,

kommentoinneissa pitäisi olla jotain asiaperusteita, ei pelkkää a.h:ta tai yleistä mutua...

Incest, paedophilia 'like being gay', judge says:

http://www.stuff.co.nz/world/australia/10251917/In...

Luonnoton seksuaalisuus:

http://www.kotipetripaavola.com/Luonnoton_seksuaal...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen Vastaus kommenttiin #42

Pertti,

täällä lisää homovouhotuksesta, todellisesta homehypestä:

Kirkko taitaakin siirtyä anekkauppaan :

http://tuomohirvi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/172022-...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen Vastaus kommenttiin #37

Pertti,

ja perheidenkö? :

Tapio Puolimatka ”maailman laajimmasta” homoperhetutkimuksesta: ”Merkittäviä metodologisia ongelmia”:

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/tiede/4716/...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen Vastaus kommenttiin #11

Pertti,

juutalaisviha, antisemitismi, Israel, Hamas, Kirkon ulkomaanapu, oli aiheena (PL: ”Tässä blogi kirjoituksessani en vain anna liikaa poiketa aiheesta”) – siirryitkin homoiluihin! - no kun ”Kaipaan neuvoa – jatkanko elämääni?”, niin jatketaan:

”Minulla on toivomus – antakaa minulle syy elää – hyväksykää minut sellaisena kuin olen.”

Ei sinun syysi riipu minun annostani, hyväksynnästäni, olet, ole aidosti se miksi sinut Jumala luonut on, mutta en hyväksy homouttasi. En myöskään silti tuomitse sinua tai asettaudu yläpuolellesi, päinvastoin:

Joh. 12:47 Ja jos joku kuulee minun sanani eikä niitä noudata, niin häntä en minä tuomitse; sillä en minä ole tullut maailmaa tuomitsemaan, vaan pelastamaan maailman.

Joh 12:48 Joka katsoo minut ylen eikä ota vastaan minun sanojani, hänellä on tuomitsijansa: se sana, jonka minä olen puhunut, se on tuomitseva hänet viimeisenä päivänä.

”Tässä ensin lyhykäisyydessään elämäni leimat joiden kanssa olen elänyt:”

Mm. ”Työtön,”

Kokemusta itsellänikin ja lähipiirissäni, yritysmaailmastakin…

”Uskonnon menettäminen. Homoilta televisiossa syksyllä 2010, jolloin menetin Räsäsen puheitten takia vielä uskontoni. Se uskonto, jonka minä olin omaksunut oli suvaitsevainen ja rakkautta täynnä, mutta sinä iltana minun annettiin ymmärtää, että se samainen uskonto on suvaitsematon ja vihaa täynnä.”

Uskonnoilla ei ole mitään tekemistä henkilökohtaisen Jeesukseen Kristukseen uskon kanssa – ne ovat yhtä kaukan kuin itä on lännestä, yö on päivästä!

Jumala, Jeesus ja Häneen uskonsa ei ole kaiken suhteen suvaitsevainen, päinvastoin – olet erhtynyt tai sitten sinulle on annettu kirkon pöntöstä ymmärtää väärin tai olet itse ymmärtänyt Kristukseen, Jumalaan ja Pyhään Henkeen uskon täysin väärin. - Taivas ja helvetti ovat edelleenkin olemassa. Kaikki eivät suinkaan pääse ”rakkaudesta” taivaan onneen ja autuuteen, vaikka jotkut papitkin ovat niin väittäneet!

Matt 18:6 Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.

”Minulla on valtavasti ”ystäviä” ja tuttuja ympäri maailmaa, mutta en keksi heidän joukostaan ketään, jolta voisin kysyä esim. tästä tekstistäni, että onko se asiallinen, en halua vaivata ketään.”

Kiitos että luotit minuun - tekstisi on harvinaisen asiallinen tästä aiheesta!

”Eli kaikki meni: koti, kotiseutu, kotimaa, uskonto, ystävät, omaisuus, yritys, terveys ja vielä kunnia varusmiespalveluksesta!”

”Kaikki ment eikä piisannutkaan” – niin minultakin… enpä ryhdy tässä sen enempää eritteleen enkä levitteleen…

Mark 8:35 Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun ja evankeliumin tähden, hän pelastaa sen.

”Sen lisäksi menetin vielä uskoni Suomen oikeuslaitoksen puolueettomuuteen ja riippumattomuuteen.”

Nimim. kokemusta siitäkin on – ei mitään uutta auringon alla – et ole yksin!

”Jo kahdenkymmenen vuoden ajan ainut syy, että olen jaksanut vielä seuraavan päivän on se, että aamuisin olen päättänyt, että yritän kaikkeni auttaa toisia heidän ongelmissaan ja kärsimyksissään sekä olla mahdollisimman ystävällinen ja huomioida toisia ihmisiä ja muita eläviä olentoja.”

Tuossa teet todella oikein – tärkeää työtä!

1.Kor 9:19 Sillä vaikka minä olen riippumaton kaikista, olen tehnyt itseni kaikkien palvelijaksi, voittaakseni niin monta kuin suinkin

Mark 9:35 Ja hän istuutui, kutsui ne kaksitoista ja sanoi heille: "Jos joku tahtoo olla ensimmäinen, on hänen oltava kaikista viimeinen ja kaikkien palvelija.

Mutta:

Mark 11:25 Ja kun te seisotte ja rukoilette, niin antakaa anteeksi, jos kenellä teistä on jotakin toistansa vastaan, että myös teidän Isänne, joka on taivaissa, antaisi teille anteeksi teidän rikkomuksenne."
11:26 Mutta jos te ette anna anteeksi, niin ei Isännekään, joka on taivaissa, anna anteeksi teidän rikkomuksianne.

Matt 18:35 Näin myös minun taivaallinen Isäni tekee teille, ellette anna kukin veljellenne sydämestänne anteeksi."

”Eli kertokaa minulle syitä miksi jatkaa vielä elämää? Kertokaa minulle syitä, miksi en voi jatkaa elämää samaa sukupuolta olevan kumppanin kanssa, jota voisin rakastaa ja saada rakkautta, häntä minulla ei kylläkään ole? Jos se ei ole mielestäsi oikein, niin miten minun mielestäsi pitäisi luopua elämästäni vai veisitkö Sinä minut saunan taakse...?”

En vie sinua ”saunan taakse”, pyrin johdattelemaan sinut Elämän tielle – homoudessa, siis .h o m o u t t a. .n o u d a t t a m a l l a. et saavuta iankaikkista Elämää koskaan, päinvastoin. - Tutustu Jumalan Sanaan, Raamattuun! Siunausta!

”Oliko elämäni Sinun mielestäsi turha ja merkityksetön? Olisiko minun pitänyt elää elämäni Sinun ehdoilla, ottaa vaimo ja tehdä lapsia? Miksi minun olisi täytynyt niin tehdä, kun se olisi ollut minun luontoni vastaista?”

Ei ole ollut, kaikella on jokin tarkoitus. Minun ehdoillani sinun ei pidä elämääsi elää – Raamatusta löydät kyllä ohjeet. Ellet halua vaimoa ja lapsia, voit yhtä hyvin elää naimatonna – ystäviesikin kera. Ihmisluontohan tarkoittaa käsitystä, että on olemassa kaikille ihmisille yhteinen olemus. - Mikä se ihme ”luontosi” nyt olikaan?

”Sukupuolineutraali avioliittolaki ei ole keneltäkään pois, mutta se poistaa meiltä, meidän isiltä, äideiltä, sisarilta, muilta sukulaisilta, ystäviltä ja tuttavilta häpeän tunteen meidän olemassa olostamme.”

On pois monessakin suhteessa – kyseessä ei ole tasa-arvo- vaan avioliittokysymys se loukkaa suuresti meitä heteroja, kristittyjä Kristukseen uskovia. Demokratiassahan enemmistönormalius ratkaisee. Olet sitä paitsi varsin ristiriitainen: tässä väität teidän sukulaistesi kanssa häpeilevän moista epänormaalia sukupuolisuuntautuneisuuttanne, äskeisessä kommentissasi taas päinvastoin (kai jo ylpeillenkin!)! - Tarkoitushakuista pelkkää spekulointiasi ja vedättely- yrittelyäsi sinne sun tänne. - Uskottavaa?

”Arvoisat kansanedustajat ja muut poliitikot pyydän vastaustanne, että olemmeko me rasite Suomen yhteiskunnalle vai rikkaus? Annoin teille vaihtoehdon joko hyväksyä meidät tasavertaisina yhteiskunnan jäseniksi tai laittaa se pilleri KELA:n äitiyspakkaukseen – valinta on teidän!”

Olette kyllä rasite kaikkine lieveilmiöinenne koko Suomen yhteiskunnalle – tärkeämpääkin oikeaa tekemistä olisi yllin kyllin tässä taloudellisessa ahdingossamme! Yhteiskunnan jäseninä olette toki tasavertaisia, syrjimättömiä, osoittelemattomia, tuomitsemattomia, jne. , mutta ns. etujanne ei tule yhtenäistää ”meidän” kustannuksellamme, ”normaslisoimalla”, häpeäänne yhtymällä – 'sukupuolettoman' avioliittolain hyväksynnällä.

Olette ja olette olleet – kuten Sinäkin – kyllä yhtä tärkeitä suomalaisen yhteiskuntamme rakentajina, vaikka ette siittäisi – ”rakastaisitte” - muuta kuin toinen toisianne oikean rakkaudenkin siten monesti vain vihaksi sytyttäen, yllyttäen, vihaa jota siten koette kaikkialla, vaikkette suoranaisesti sitä näekään – ja sitten vielä vain ihmettelette! - Järkevää ja inhimillistä??

Avioliitto - Perhe - Yhteiskunta:

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/8580...

P.S. Olen myös asunut, opiskellut ja työskennellyt, opettanutkin Kajjaanissa, taisipa olla Kajjjaanissakin… Taisit pitää siellä Katinkullankin ”kaapinovensäpit” kiinni… - ”Yksi sinulta puuttuu ja sen ohessa kaikki” – siitäkös kaikki onkin johtunut?

Käyttäjän PeliSuomi kuva
Pertti Lindeman Vastaus kommenttiin #38

Voi sinu Ilkka, kuinka olet antanut johtaa itsesi harhaan elämäntiellä!

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen Vastaus kommenttiin #39

Pertti,

ei minua tarvitse sääliä, surkuttele itseäsi jos noin syrjään...

Tiit 3:11 sillä sinä tiedät, että semmoinen ihminen on joutunut harhaan ja tekee syntiä, ja hän on itse itsensä tuominnut.

Room 9:6 Mutta ei niin, että Jumalan sana olisi harhaan mennyt. Sillä eivät kaikki ne, jotka ovat Israelista, ole silti Israel,

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen Vastaus kommenttiin #40

Pertti,

no ei mikään ihme sitten!

Käyttäjän vesaluoma70 kuva
Vesa Luoma

Rukoilkaa ja siunatkaa Israelin puolesta, niin siunaus tulee myös ajallaan teidän ja kansakuntanne päälle, kehoittaa sana.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Vesa,

näin juuri:

5.Moos 26:15 Katso pyhästä asunnostasi, taivaasta, ja siunaa kansaasi Israelia ja sitä maata, jonka olet meille antanut, niinkuin valalla vannoen lupasit isillemme, maata, joka vuotaa maitoa ja mettä.'

1.Moos 27:29 Kansat palvelkoot sinua, kansakunnat sinua kumartakoot. Ole veljiesi herra, ja äitisi pojat kumartakoot sinua. Kirottu olkoon, joka sinua kiroaa, siunattu, joka sinua siunaa."

4.Moos 24:9 Se on kyyristynyt, se on laskeutunut maahan kuin leijona, niinkuin naarasleijona - kuka uskaltaa sitä häiritä? Siunattu olkoon, joka sinua siunaa, kirottu, joka sinua kiroaa!"

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Mielenkiintoista retoriikkaa. Jos arvostelee Israelin politiikkaa, niin se leimataan juutalaisvihaksi.

Samalla tavoin, jos kritisoi feministien näkemyksiä, niin se retorisesti leimataan naisvihaksi.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Mikko,

mutuyleistykset eivät ole edes retoriikkaa saati sitten perusteltua...

Käyttäjän PeliSuomi kuva
Pertti Lindeman

Mikko, täällä täytyy perustella raamatunlausein.

Tähän tapaan: Miksii viini ja viina on hyväksi?

Raamattu 1992

Saarn. 3:13 Mutta Jumalan lahja on sekin, että ihminen saa vaivannäkönsä keskellä syödä ja juoda ja nauttia elämän antimista.

Saarn. 8:15 Niinpä minä ylistin iloa, koska ihmisellä ei ole auringon alla muuta onnea kuin syödä ja juoda ja iloita. Tämä ilo seuraa häntä kaiken vaivannäön keskellä niinä elinpäivinä, jotka Jumala on hänelle antanut auringon alla

Saarn. 2:24 Vaivannäkönsä keskellä ihmisellä ei ole muuta onnea kuin syödä ja juoda ja nauttia elämän iloista. Minä huomasin, että myös tämä tulee Jumalan kädestä.

Bibliassa 1776 kirjoitettiin näin:

Saarn. 3:13 Eikö ihmisen ole parempi syödä ja juoda, ja tehdä sielullensa hyvää hänen töistänsä? Minä näin sen myös olevan Jumalan kädestä.

Myös näin sanottiin Bibliassa 1776

Saarn. 9:7 Niin mene siis ja syö leipäs ilolla, ja juo viinas hyvällä mielellä; sillä sinun työs kelpaa Jumalalle.

Uudessa Raamatussa 1992 asia kaunisteltiin.

Saarn. 9:7 Syö siis leipäsi iloiten ja juo viinisi hyvillä mielin, sillä jo kauan sitten Jumala on hyväksynyt nuo tekosi.

Tämäkin on hyvin sanottu ;-)

Biblia 1776

Sananl. 31:6 Antakaat väkeviä juotavia niille, jotka hukkumallnsa ovat, ja viinaa murheellisille sieluille,

Sama Raamatussa 1938/38

Antakaa väkevää juomaa menehtyvälle ja viiniä murhemielisille.

Ja Raamatussa 1992

Olut sopii onnettomalle, viini sille, jonka mieli on katkera.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Pertti,

Room 14:21 Hyvä on olla lihaa syömättä ja viiniä juomatta ja karttaa sitä, mistä veljesi loukkaantuu tai joutuu lankeemukseen tai heikoksi tulee.

1.Tim5:23 Älä enää juo vain vettä, vaan käytä vähän viiniä vatsasi tähden ja usein uudistuvien vaivojesi vuoksi.

Luukk 7:33 Sillä Johannes Kastaja on tullut, ei syö leipää eikä juo viiniä, ja te sanotte: 'Hänessä on riivaaja.'

Matt 11:19 Ihmisen Poika tuli, hän syö ja juo, ja he sanovat: 'Katso syömäriä ja viininjuojaa, publikaanien ja syntisten ystävää!' Ja viisaus on oikeaksi näytetty teoissansa."

Efes.k. 5:18 Älkääkä juopuko viinistä, sillä siitä tulee irstas meno, vaan täyttykää Hengellä,

Käyttäjän jarviriina kuva
Riitta Järvi

Miksi Israel miehittää Länsirantaa, rakentaa siirtokuntia ja tuhoaa palestiinalaisten koteja systemaattisesti ja armottomasti ? Kaikki tämä vastoin YK:n päätöstä.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Kukahan senkin on aiemmin miehittänyt? - niinkuin Uudenmaan läänin kokoista maaplänttiä ei löytyisi asuttavaksi muualta arabimaista ilman ainaisia sabotaaseja?? - Miksi muutoin tarpeettomat, epäesteettiset, jne. muuritkin on sinne rakennettu - tarvittaisiinko niitäkään jos...?

Sitä tilaa mitä pikkupojatkin jo pilaa - tuttua jo Jasser Arafatin naapuristakin paikalla ollen v. 1988!...

Häntähän kuvattiin jo erääksi johtavaksi terroristiksi hänen ryhmittymänsä israelilaissiviileihin kohdistamien iskujen vuoksi - "rauhannnobelisti"...

Anna-Riina Peltola

Kirjoittajan kanssa oma kokemus on sama Eappi-hankkeesta ja sen promoamisesta teologisessa tiedekunnassa opiskellessani kandiopintojani. Israelin siunaaminen ei ole trendeissä. Vastavirtaan kullkija sanoo Shalom, Israel! Jumala rakastaa myös arabeja ja jokaista ihmistä, joka tahtoo päästä sopuun ja mielenrauhaan ja veljeyteen. Miten ihanaa onkaan kun veljekset elävät rauhassa!

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Anna-Riina,

kiitos todistuksestasi! - Tuolla Arafatin viitoittamalla terrorismi- ja sabotaasilinjalla ei synny koskaan mitään rauhaa, vaikka saisi miten monta nobelia tahansa, päinvastoin!

2.Tim3:1 Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja.
3:2 Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita,
3:3 rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä,
3:4 pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia;
3:5 heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta.

Filipp.k. 2:2 niin tehkää minun iloni täydelliseksi siten, että olette samaa mieltä, että teillä on sama rakkaus, että olette sopuisat ja yksimieliset

Shalom, Siunauksin,
Ilkka

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Ehkä Suomen ev.lut. kirkko kokee itsensä nykyisin enemmän poliittiseksi toimijaksi kuin "seurakunnaksi" sanan perinteisessä merkityksessä - kuvakielellä "corpus Christi"?

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Seppo,

kuten mielistelijäksikin aneiden toivossa, kuten arkkipiispa Kari Mäkinenkin maanantaina 14.7.:

Arkkipiispa pyysi anteeksi seksuaalivähemmistöiltä :

https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&sou...

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Blogin kirjoittaja syyttää siis kirkon ulkomaanapua rikoksesta - voipi joutua itse syytteeseen kunnianloukkauksesta.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Pekka,

uhkailetkos? - et ole kenenkään tuomari - missä on lukutaitosi:

http://www.israeluutiset.fi/Vanha%20130.html

Olikos sinulla jotain perusteltua lisäarvoa tähän keskusteluun itse ao. aiheesta?

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Israelin arvosteleminen suomalaisn upseerin murhaamisesta takavuosina Libanonissa on varmaan sekin antisemitismiä?

Käyttäjän jarviriina kuva
Riitta Järvi

Israel ei ottanut vastuuta selvästi tarkoituksellisesta suomalaisen murhasta.

Lisäksi tämä huippusotatekninen maa valehteli YK:n mandaatilla olleen ihmisen murhasta. Oli kuulemma erehdys ja vahinko. Hah, ja huh.

Kukahan maksoi leskeneläkkeen ym.kulut? Tokkopa Israel. Vaikkei raha ihmishenkeä mitenkään pystykään korvaamaan.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Riitta,

kas kun et ottanut tähän myös :

Kolmen israelilaisnuoren sieppaus paljasti jälleen suomalaisen Israel-uutisoinnin asenteellisuuden :

http://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/575/kolmen...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Pekka,

et kai sinä niin yksioikoinen ole, että luulisit yhdenkään ihmisen olevan täydellinen, synnitön - edes Israelkaan, tai juutalaiset, tai tämä "kunnianloukkaaja"?

Sinäkin kuulut ilmeisesti näihin, "ristiinnaulitkaa"- kastiin :

Selvitys: Antisemitismi voimistuu Euroopassa :

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/ulkomaat/45...

Risto Koivula

Israel miehittää laittomasti YK:n demokraattisesti päätämän Palestiinan arabivaltion aluetta.

Kirkko on valtiollinen instituutio ja silloin sen pitäisi totella paitsi valtiota myös YK:ta. (EU:ta se sen sijaan ei tarvitse YK-oikeudenmukaanm kuunnella, koska YK ei juridiesti tunne EU:ta.)

Suomen valtiollinen kirkko on periaatteessa vastaavanalinen kuin Isrelinkin juutalainen valtion kirkko Israelin YK-LAILLISTEN rajojen sisäpuolella.

http://hameemmias.vuodatus.net/lue/2011/09/yk-n-yl...

YK on lisäksi edelleen kansainvälisoikeudellinen korkeimman valtiovallan haltija Palestiinan arabivaltion ja Jerusalemin alueella.

Käyttäjän jarviriina kuva
Riitta Järvi

Kuulin tänään ohimennen kuinka kirkossa saarnattiin armosta.

Onko Israelin, "valitun kansan " Jumala julma, kostonhaluinen ja armoton ? Kenen jumala se on, joka vaatii armeliaisuutta? Ilmeisesti ei ainakaan Ilkka Hyttisen, blogin kirjoittajan.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Riitta,

miten Jumalan armo liittyy tähän aiheeseen? - ilmeisesti logiikkasi mukaan "antakaa myös anteeksi gazalaisille pommittajille", "poski toisellekin terroristien otsalle", jne.

"Kenen jumala se on, joka vaatii armeliaisuutta? Ilmeisesti ei ainakaan Ilkka Hyttisen, blogin kirjoittajan."

Ei, ilmeisestikään minun Jumalani ei ole näköjään sinun "jumalasi"...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Risto,

vai miehittää oikein "laittomasti" - keiltähän kuulit?

"21.2.2014

Jordanialainen sheikki: ”Israel kuuluu juutalaisille!”

Sheikki Ahmed Aladoan Ammanista, Jordanian tunnetun Adwan-heimon jäsen, kirjoitti jokin aika sitten Facebookissa, että sellaista paikkaa kuin Palestiina ei ole olemassa. Sheikki viittasi väitteensä tueksi Koraaniin. Yksi Koraanin säkeistä eli Surah Al-Ma’ida, säe 21, sanoo, että Allah antoi Pyhän maan Israelin lapsille Tuomiopäivän päivään asti. Toinen säkeistö (Surah Al-Shara’a, säe 59) sanoo, että maa annettiin juutalaisille perinnöksi.

Sheikki asettuu vastustamaan niitä, jotka vääristelevät Koraanin sanoja sanoen heitä valehtelijoiksi. Sheikki sanoo voimakkaasti, että arabien vaatimukset Israelin maan omistukseen ovat vailla menestystä, koska Allah on Israelin lasten suojelija.

Tämän lisäksi Sheikki syyttää palestiinalaisia lasten, naisten ja vanhuksien tappamisesta, ihmiskilpien käytöstä ja siitä, että heillä ei ole tippaakaan sääliä edes omia lapsiaan kohtaan.

Sheikin sanat aiheuttivat myrskyn arabimediassa. Sheikin oma Adwan-heimo sanoutui julkisesti irti sheikin näkemyksistä. Sheikki ei kuitenkaan antanut tämän pelästyttää itseään, vaan sanoi, että hän aikoo jatkossakin puhua näistä asioista.

Arabiankielinen Al-Quds Al-Arabi –lehti kertoi myöhemmin, että sheikki on sitä mieltä, että Jordania on Palestiina. Lehti kertoi sheikin myös sanoneen, että lähes kaikki ihmiset Jordaniassa ja Palestiinan Auktoriteetin kontrolloimilla alueilla haluaisivat hyvin mieluusti olla Israelin kansalaisia.

Vuonna 2013 sheikki Aladoan vieraili Israelissa ja keskusteli Tsfatin (Safed) päärabbin Shmuel Eliyahun kanssa. Sheikki kertoi rabbi Eliyahulle ja hänen oppilailleen, että Koraanissa ei ole nimeä Palestiina tälle maalle ja sen takia arabien ei tulisi taistella juutalaisten kanssa tämän maan hallinnasta.

Sheikki Aladoan ei ole yksin näkemyksensä kanssa. Hebronin sheikki Jabari on samaa mieltä, että koko Israelin maa kuuluu juutalaisille."

Lähde:

http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/ni...

16.6.2013

Livets Ordin artikkeli:

LAKI JOTA SOVELLETAAN VAIN ISRAELIIN

Selventävässä artikkelissaan nimeltä "Kansainvälisen lain manipulointi osana Israelin vastaista ´laki-sodankäyntiä'" Robbie Sabel kävi tällä viikolla vastahyökkäykseen koko sitä kansainvälistä konsensusta vastaan, joka kuvaa Israelin konnana. Jerusalemin Heprealaisen yliopiston kansainvälisen oikeuden professori Sabel sanoi muun muassa, ettei Israelissa ole "laitonta miehitystä". Hän kirjoitti: "Kansainvälinen oikeus selvästi sallii sotilaallisen miehityksen. On mielenkiintoista huomata, että YK:n turvallisuusneuvosto ei ole koskaan ilmoittanut Israelin miehityksen olevan laiton." Hän antoi esimerkkeinä laillisista miehityksistä Saksan miehitysvyöhykkeet toisen maailmansodan jälkeen ja Yhdysvaltain Irakin miehityksen toisen Persianlahden sodan jälkeen; YK:n turvallisuusneuvosto jopa vahvisti jälkimmäisen laillisuuden.

Sabel hylkäsi täysin väitteen, että ns. palestiinalaispakolaisten paluuoikeudella olisi oikeudellinen asema perustuen YK:n yleiskokouksen päätöslauselmaan 194. Ensinnäkin siksi, että YK:n yleiskokouksen päätöslauselmat ovat vain suosituksia, eivät sitovaa lainsäädäntöä. Toiseksi siitä syystä, että kaikki arabivaltiot hylkäsivät päätöslauselman, koska siihen sisältyy Israelin tunnustaminen. Vaikka päätöslauselmaa toistetaan tänään kyllästymiseen asti, se ei anna sille mitään oikeudellista asemaa.

Vihreällä linjalla tai "1967-rajoilla", kuten jotkut kutsuvat niitä, ei myöskään ole mitään oikeudellista asemaa, Sabel kirjoittaa. Vihreä linja (joka määrittelee "Länsirannan") oli Jordanian ja Israelin välisen tulitauon jälkeinen aselepolinja vuonna 1949. Aseleposopimuksessa todetaan, että linjasta on sovittu "kuitenkaan rajoittamatta tulevia alueellisia siirtokuntia tai rajalinjoja..." Nimenomaan arabivaltiot vaativat nämä sanat sopimukseen samasta syystä kuin edellä: ne kieltäytyivät tunnustamasta Israelia. Kun rauhansopimus Jordanian kanssa allekirjoitettiin vuonna 1994, ”Vihreä linja” lakkasi olemasta eikä sillä ole oikeudellista pätevyyttä.

Livets Ordin kommentti:

Sabel jatkaa edelleen osoittaen, miten kansainvälistä oikeutta manipuloidaan ja käytetään aseena Israelin tuomitsemiseksi ja eristämiseksi. Hän huomauttaa, että tätä lakia sovelletaan eri tavalla YK:n 192 jäsenmaahan ja eri tavalla yhteen jäseneen Israeliin. Punainen Risti kutsuu esimerkiksi Gazaa miehitetyksi huolimatta sen omasta raportista, jonka mukaan miehitystä ei voida ylläpitää ilman "saappaita maassa”. Israelilaisten saappaita ei ole tänään Gazassa. Viimeiset israelilaiset saappaat, jotka lähtivät tältä alueelta, olivat siepatun israelilaissotilaan, Gilad Shalitin, saappaat. Hänen tarinansa ja 12 000 Gazasta ammuttua rakettia selittävät, miksi Israel on ylläpitänyt osittaista Gazan saartoa tähän päivään asti.

Kansainvälisen yhteisön käyttämä Israelin sormella osoittelu ja kaksinaismoraali ovat ilmiöitä, joita voidaan tarkastella objektiivisesti. Nämä ovat tosiasioita, eivät mielipiteitä, joita voidaan avoimesti tulkita. Israelia kohdellaan kaltoin - piste! Juutalaista valtiota arvostellaan standardilla, jota sovelletaan ainoastaan heihin. On olemassa "kansainvälinen oikeus" ja "kansainvälinen oikeus Israelille”. Kysymys kuuluu, miksi annamme näin tapahtua.

"Israel rikkoo kansainvälistä oikeutta", "laittomat siirtokunnat", "miehitetty Jerusalem", "kohtuuton voimankäyttö" ja niin edelleen. Näistä käsitteistä on tullut itsestäänselvyyksiä, kun kyseessä on Israel. Kun käytät näitä käsitteitä, sinun ei tarvitse puolustaa niitä - kaikki "tietävät", että se on niin. Mutta miten ihmiset "tietävät" valheen olevan totuus? Kaksi syytä siihen ovat käsitteiden toistaminen ja poliittiset edut! Edellä mainittuja ilmaisuja käytetään aina ja kaikissa yhteyksissä, ja kun hyvin harvat nousevat kumoamaan niitä, niistä tulee hyväksytty totuus. Mitä tulee poliittisiin etuihin, nouseminen arabimaailmaa ja muslimiäänestäjien kasvavaa valtaa vastaan Euroopassa on poliittisesti liian korkea hinta maksettavaksi.

Lopuksi kolmas syy siihen, miksi on niin helppo manipuloida käyttämällä kansainvälisen oikeuden käsitettä, on, että se on monimutkainen. Kansainvälinen oikeus ei ole kirja, johon kaikki on hallitusti kerätty. Se on sopimusten, päätöslauselmien, julistusten ja sopivuussääntöjen labyrintti. Näillä on epätasainen auktoriteetti ja niitä sovelletaan eri tavoin eri kansakuntiin sen mukaan, mitä sopimuksia jokainen kansakunta on allekirjoittanut. Jos kansallinen ja kansainvälinen oikeus ovat ristiriidassa keskenään, sitä on myös pohdittava. Ikään kuin tämä ei riittäisi, myös poliittiset näkökohdat vaikuttavat näiden asioiden ratkaisemiseksi nimettyihin elimiin. Lyhyesti sanottuna, kansainvälinen oikeus on hämmentävä alue, minkä vuoksi monet eivät halua puuttua siihen – jättäen alueen avoimeksi manipuloinnille.

Mutta laki, jota ei sovelleta yhtäläisesti, menettää sekä tarkoituksensa että moraalisen voimansa - se on periaatteessa lain rikkomista. Jotta kansainvälisellä oikeudella olisi uskottavuutta ja jos kansainvälinen yhteisö haluaa Israelin jatkavan sen kunnioittamista, Israelia ei voi arvostella eri standardilla kuin muita kansakuntia."

Alkuperäinen lähde:

http://old.livetsord.se/default.aspx?idStructure=1...

http://www.jouko-piho.fi/211357860

Israel on liberaalin demokratian etuvartio :

http://sokariskorhonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/13...

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

I.H.> Kirkon Ulkomaanapu lietsoo juutalaisvihaa Suomessa

ooo

Ei välitetä siitä. Sillä aikaa kun viisaat kiistelevät, jatketaan me hädänalaisten auttamista.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Jorma,

osuitpas naulankantaan: "jatketaan me hädänalaisten auttamista"!...

Matt 25: 1- 46

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

#42 : "Pekka Juhani
15.7.2014 00:19

Siihen on selkeä vastaus. Silloin kun Israelilla on rajat jotka se kokee turvalliseksi ja ennen kaikkea silloin kun muslimit lakkaavat vaatimasta juutalaisia tapettavaksi.

Perjantaisin Al-Aqsassa saarnataan tekstejä jotka ovat tuttuja natsisaksasta. Samaa tehdään Iranissa ja ympäröivissä arabimaissa. Muslimiveljeskunnan idoli on Adolf Hitler. Miten näiden ihmisten kanssa voi tulla kukaan toimeen?

Juutalaisvaltio jonka juutalaiset kokevat turvalliseksi tarvitaan siksi, koska maailma saa vähän väliä päähänsä tappaa heidät, kuten Pat Condell asian sanoo:

http://youtu.be/HHC8KC5cLs8"

#40 > "Entäs juutalaisina pysyneet juutalaiset ja kristinuskoon kääntyneet juutalaiset. He ovat paljon alkuperäisempiä kuin muslimit.

Muslimeiksi kääntyneet juutalaiset eivät enää ole juutalaisia. Israel on nimenomaan juutalaisten maa. En ole nähnyt kristittyjen enää vaativan tätä aluetta itselleen vaikka se on kristinuskon syntypaikka. Ulkopuolella syntynyt islaminuskoinen maailma sen sijaan vaatii aluetta itselleen ilman mitään järjellistä perustetta. Luin juuri erään Osmanien jälkeläiseksi itseään väittävän turkkilaisen vaativan Israelia heille. Kyseessä on tunkeutujauskonnon uskonnollispoliittinen näkemys koko maailman valtaamisesta ja varsinkin menetettyjen alueiden palauttamisesta islamin haltuun.

Ja miksi tarvitaan maa juutalaisille. Siksi että maailma saa vähän väliä päähänsä tuhota heidät, kuten Pat Condell asian tiivistää:

http://youtu.be/HHC8KC5cLs8

Oikeasti alueelle pitäisi soveltaa alkuperäistä mandaattia jossa jordanin länsipuoli on juutalaisten ja itäpuoli eli Jordania arabien ja muslimien. Sillä tavalla Israel saa rajat jotka ovat sille turvalliset ja jatkuva vainoaminen vihdoin loppuu.

Toinen vaihtoehto on tietysti se että muslimit lakkaavat vaatimasta juutalaisten tuhoamista. Siihen en tällä hetkellä usko.

Loppupäätelmäni on se että juutalaiset ovat lähtöisin Juudeasta ja sen alkuperäisiä asukkaita."

http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1719...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Israel - Gazan kaista ja rauhalle mahdollisuus:

http://mikaeltorppa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/17203...

Israel - vapauden ja demokratian etuvartio:

http://rauhanprosessi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/172...

7 näkökohtaa Israelin operaatioon Gazassa :

http://juhanihoo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/171785-7...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Punaisenmeren suosittuun turistikohteeseen Israelissa tehtiin raketti-isku:

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-12887143972...

Että silleen - ystävällisiä ja rakkaudellisia lähetyksiä juutalaisille ja joillekin turisteillekin?...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Sirpa Rikkinen: Media-info: Suomen uutisoinnissa on paljon käsitelty kuolleiden lukumäärää Gazassa, ja todettu samassa yhteydessä ettei Israelin puolella kuolonuhreja ole yhtään. Tätä on käytetty aseena Israelia vastaan, luoden mielikuvaa siitä, että koska ainoat kuolonuhrit (ja edelleen kasvavat numerot) tulevat Gazasta, täytyy sen tarkoittaa sitä, että Israel moukaroi Gazaa samalla kun Israelissa 'eletään normaalia arkea'. 1) Kuolonuhreja tulee Gazassa siksi, koska Hamas käyttää gazalaisia ihmiskilpinään joko a) käyttäen tukikohtinaan siviiliasutuksia tai b) pyytäen kansalaisia tietoisesti ihmiskilveksi. 2) Kuolonuhreja ei ole tullut Israelissa (toistaiseksi!) lähinnä kahdesta syystä: Koska ohjuspuolustusjärjestelmä Iron Dome on ampunut suurimman osan raketeista ja ohjuksista alas, ja koska siellä on päivittäin koettu ihmepelastuksia(!) rakettien osuessa paikkoihin, joissa ei sillä hetkellä ole ollut ketään. 3) "Israelissa eletään normaalia arkea" siksi, koska ihmiset eivät anna pelon ja terroristien voittaa, vaan jatkavat normaalia elämää rakettiuhasta huolimatta. Näin oli myös intifadojen aikana. TOISINSANOEN se, että media luo mielikuvan siitä, että Gazassa kuollaan ja Israelissa eletään normaalia elämää, on todella yksipuolinen ja valheellinen. Tämä konflikti alkoi siitä, että Israelissa ihmiset joutuivat pakenemaan pommisuojiin Hamasin tulituksen alla. On IHME, ettei Israelissa vielä kukaan ole kuollut. Toivomme ja rukoilemme, ettei uhreja myöskään tule.

Sirpa Rikkinen: Totuus julki: ne jotka haluavat puolustella Hamasin toimintaa, niin tässä vähän oikeeta videokuvaa tilanteesta, eli ei mitään median sensuroimaa.
Si no fuera por la CÚPULA DE HIERRO que tiene este país ISRAEL!! más de 100 co... Näytä lisää
Si no fuera por la CÚPULA DE HIERRO que tiene este país ISRAEL!! más de 100 cohetes hubiesen caídos en tierra israelí el día de ayer para la frustración de GAZA la tecnología israelí derrumba sus COHETES EN EL AIRE y no los deja caer a tierra israelí.
los ataques que hace Gaza no lo ven algunos países se hacen los CIEGOS, SORDOS Y MUDOS, y cuando Israel le responde a sus ataques salen diciendo los demás países, diciendo que Israel son malos, una mierd.... y demás como por ejemplo CNN.
Tampoco dicen el acto cobarde que tuvieron los terrorista a matar 3 jóvenes, unos jóvenes que no tenían nada que ver con su estúpida guerra, 3 jóvenes que los secuestraron y los mataron solo para que vean que ellos son "BRAVOS" que estupidez corre por su mente pana.
Si Gaza sabe que no puede con Israel para que la provoca? Solo lo hacen para quedar bien con los otros países que apoyan la SINVERGÜENZURA del terrorismo por ejemplo mi país venezuela regalándole PETRÓLEO a palestina que vaina es esa eso es apoyar el terrorismo pero bueno este mundo cada vez va peor.

https://www.facebook.com/photo.php?v=1015298943508...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Jari Pasanen 15.07.2014.Suomen media kärsii vielä tästä se on maamme tuho jos emme siunaa Israelia näin sanoo Herra Herra 15.07.2014.Matteuksen evankeliumi:21:44 Ja joka tähän kiveen kaatuu, se ruhjoutuu, mutta jonka päälle se kaatuu, sen se murskaaSakarja:12:1 Ennustus, Herran sana Israelista. Näin sanoo Herra, joka on jännittänyt taivaan ja perustanut maan ja joka on luonut ihmisen hengen hänen sisimpäänsä12:2 Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. 12:3 Ja sinä päivänä minä
teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan. 12:4 Sinä päivänä, sanoo Herra, minä lyön kaikki hevoset vauhkoudella ja niiden ratsastajat hulluudella. Mutta Juudan heimoa kohti minä avaan silmäni, ja kaikki kansojen hevoset minä lyön sokeudella. 12:5 Silloin Juudan sukuruhtinaat sanovat sydämessään: "Minun väkevyyteni ovat Jerusalemin asukkaat Herrassa Sebaotissa, heidän Jumalassansa

http://www.kansakunnatkristukselle.net/

Profeetta-pastori vanhin: Jari Pasanen Kansakunnat Kristukselle Seurakunta Facebookissa ja...
www.kansakunnatkristukselle.net
Kansakunnat Kristukselle Seurakunta Yhteisö

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Päätin erota kirkosta - Eikä syynä ihme ja kumma ole Päivi Räsänen:

http://petrimkel.puheenvuoro.uusisuomi.fi/172065-p...

Käyttäjän JStarczewski kuva
Juhani Starczewski

Suomen Ulkoministeriön pyydettävä anteeksi Israelilta!
Suomen Ulkoministeriön on lopetettava boikottikampanjan rahoitus ja
pyydettäväanteeksi toimintaansa Israelia vastaan!
http://www.adressit.com/suomen_ulkoministerion_pyy...
Allekirjoita adressi!
SOS! AJANKOHTAINEN! SOS!
ISRAELIN VASTAINEN BOIKOTTIKAMPANJA:
Vasemmistonuorten koordinoiman kampanjan yhteistyötahoina ovat Demarinuoret,
RKP-nuoret, Sosialidemokraattiset opiskelijat (SONK), Vasemmisto-opiskelijat (Vasop)
sekä Vihreät nuoret ja opiskelijat (ViNO). Kampanja toteutetaan ulkoasiainministeriön
viestintä- ja globaalikasvatustuella, ja hanke kestää vuoden 2016 helmikuun loppuun.
http://muurinmurtajat.fi/toimintaideat/

Kehitysministeri Sirpa Paateron päätös 27.3.2015
Vasemmistonuoret ry 22.350,00
Globaalikasvatushanke "Muurinmurtajat"
ISIS tukee Muurinmurtajia:
ISIS:ltä viesti Israelille: Me tulemme ja teurastamme teidät kaikki
http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/ISIS%20Israel...

https://riippumatonmediadotcom.wordpress.com/2015/...

https://riippumatonmediadotcom.wordpress.com/2015/...
Suomen Ulkoministeriö
http://formin.finland.fi/Public/default.aspx?
11 luku
Sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan
10 §
Kiihottaminen kansanryhmää vastaan
10 a §
Törkeä kiihottaminen kansanryhmää vastaan

Kirkon ulkomaan apu lietsoo juutalaisvihaa Suomessa
http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1719...

https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2011/20110511

KD:n eduskuntaryhmän puheenjohtajan kirjallinen kysymys:
Kirjallinen kysymys KK 227/2015 vp Peter Östman kd ym.
Kirjallinen kysymys ulkoasiainministeriön viestintä- ja globaalikasvatustuella
rahoitetusta Israelin vastaisesta kampanjasta
https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Kysymys/Document...

Kysymykseen vastaa Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Lenita Toivakka.
Ministerin on vastattava kysymykseen on 21 päivän kuluessa siitä, kun kysymys on
toimitettu valtioneuvostolle. Edustaja Östmanin kirjallinen kysymys on päivätty 9.10.2015
päivälle eli 29.10.2015. Ministerin vastaus liitettäneen eduskunnan verkkosivuille
kirjallisen kysymyksen perään sen saavuttua eduskuntaan.

Eräs Veli ehdotti tämän:
Loistava ajatus!
Soini ensin ja sitten koko jengi perässä!
Voisi ripin jälkeen rukoilla:

Herran Siunaus!
4. Mooseksen kirja 6:22-27
http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite....

ja Isä Meidän
Matteus 6:9-13
http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite....

Käyttäjän JStarczewski kuva
Juhani Starczewski

Kerrotaan totuus ja pysytään totuudessa!
Israel on juutalaisten maa – ei ”palestiinalaisten”
Israelin maa on ollut jatkuvan arabiterrorismin kohteena, joista osa iskuista tehdään ”Palestiinan” kautta, siksi Israel joutuu pitämään tiukan valvonnan ”Palestiinan” arabien, viimeksi Gazan alueen suhteen. Ongelma poistuisi, jos arabit uskoisivat koraania, joka sanoo Allahin antaneen Israelin maan juutalaisille. Monimiljonääri arabien olisi helppo uudelleen asuttaa ”palestiinalaiset” – kuten aikoinaan karjalaiset - eri arabimaihin, josta he ovat alunperinkin kotoisin.
Historiasta, myös muista kuin islamilaisista lähteistä, ei löydy mistään valtiota nimeltä ”Palestiina” saati sitten Jerusalemia sellaisen pääkaupunkina. ”Palestiina”- nimistä valtiota ei ole ollut olemassa ennen Israelin valtion syntymistä 1948. Käsite ”Palestiinan valtio” tuli Israelin valtion syntymisen jälkeen -48. Käsite ”Palestiinan valtio” perustettiin ainoastaan
siitä syystä, että sen avulla koetetaan tuhota Israel ja saada maailman sympatiat arabien puolelle.
Sitten vuoden 70 jKr., jolloin Jerusalemin temppeli tuhottiin ja Israelin kansa joutui hajaan-nukseen kaikkien kansojen sekaan, ei Lähi-idässä ole ollut ”Palestiinan valtiota” eikä sitä ennen. Lähi-idässä ei ole ollut ennen Israelin valtion perustamista ”Palestiinan valtiota”, jolla olisi ollut oma raha, omat selkeät kansakunnan rajat, valtion omat johtajat tai hallitsijat
tai oma valuutta. Vuoden 70 jKr. jälkeen Israelin maa oli roomalaisten, bysanttilaisten, arabi-en, seljukkien, ristiretkeläisten, ammelukkien, turkkilaisen ottomaanien ja brittiläisten man-daattihallinnon alaisuudessa.
Juutalaiset ajettiin maanpakoon, diasporaan v.135 jKr silloisen Rooman keisarin Hadrianuk-sen toimesta. Tuo vaihe kesti lähes 1900 vuotta, ja päättyi todellisesti vasta 15.5.1948 jolloin nykyinen Israelin valtio perustettiin ja julistettiin itsenäiseksi ja jonka myös silloin YK hyväksyi
jäsenekseen. Kysymys kuuluukin: ovatko nykyisen Israelin rajat samat kuin ne olivat aika-naan jolloin Daavidin ja Salomon kuningaskunnat olivat laajimmillaan (kts. ko. kartat)?
Alkujaan juutalaisten kansalliseksi kodiksi tarkoitettu ja osoitettu Kansainliiton v.1920 päättämä Iso-Britannian mandaattialue käsitti sekä nykyisen koko Israelin, siis myös Gazan, Länsirannan, Golanin sekä Jordanian kuningaskunnan. Siitäkin huolimatta, että kyseinen alue pilkottiin usean otteeseen yhä pienemmäksi ja pienemmäksi, ensin brittien toimesta kahdesti, sitten myös YK:n suosituksesta ja sitä yritetään pienentää edelleen, se ei poista sitä tosiasiaa, että nykyinen Israel on edelleen ainoa itsenäinen valtio, joka tuolla alueella on milloinkaan ollut, samoin Jerusalem on ollut vain ja ainoastaan juutalaisvaltion pääkaupunki, ei arabien tai
”palestiinalaisten”.
Arabitkaan eivät puhuneet ” Palestiinan valtiosta” mitään ennen kuin vasta Israelin valtion perustamisen jälkeen. Israelin maan historia todistaa, että se ei ole koskaan kuulunut Pales-tiinan valtiolle. Raamatun todistuksen mukaan Israelin maa kuuluu juutalaisille, jotka
saivat sen virallisesti haltuunsa vuonna 1948. Palestiinan arabit ovat Egyptin, Libanonin, Syyrian, Jordanian ja Irakin arabien jälkeläisiä, jotka ovat asettuneet Israelin maalle.
Lainaus IH

SUURI ISRAEL-JUHLA SU 1.11.2015 KLO 15
ASTORIA-SALI ISO ROOBERTINKATU 14 HELSINKI
ISRAEL-YSTÄVYYSTOIMIKUNTA (juhlan järjestäjä) 40 VUOTTA!
Israelin suurlähettiläs Dan Ashbel
Juhlapuhe kansanedustaja Peter Östman
John Remes, Juha-Pekka Rissanen, Laila Takolander
Musiikki: Angelika Klas, sopraano
ja Marko Hilpo, piano
Avustuslahja Ukrainan juutalaisille!
Tervetuloa!

Bussikuljetukset lähtevät Jyväskylästä klo 10.30!
Sopimuksen mukaan kyytiin pääsee myös matkan varrelta!
Bussit kulkevat sekä Päijänteen itäkautta Vaajakoski - > Joutsa -> Hartola - Heinola -> Lahti -> Hel-sinki
sekä länsikautta Muurame -> Korpilahti -> Jämsä -> Kuhmoinen -> Vääksy - > Lahti -> Helsinki
Juhlan jälkeen takaisin.
Tarkemmat tiedot p 040 757 3537

http://www.adressit.com/israelin_tueksi

Käyttäjän JStarczewski kuva
Juhani Starczewski

Tomer Huhtamäki: Antisemitismi Suomessa ja Euroopassa
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/antisemi...

Tomer Huhtamäki: Nouse pystyyn ja ole rohkea! http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/nouse_py...
Suurin vahinko tulee Suomen valtiolle! Kuka uskaltaa sitä häiritä? Siunattu ol-koon, joka sinua siunaa, kirottu, joka sinua kiroaa!" Kuinka minä kiroaisin sen, jota ei Jumala kiroa, kuinka sadattelisin sitä, jota ei Herra sadattele?
Minä näen sen kallioiden huipulta, minä katselen sitä kukkuloilta: katso, se on erillään asuva kansa, se ei lukeudu pakanakansojen joukkoon. Näin puhuu mies, jonka silmä on avattu. Näin puhuu hän, joka kuulee Jumalan puheen, joka näkee Kaikkivaltiaan näkyjä, joka lankeaa loveen ja jonka silmät avataan. Kuinka ihanat ovat sinun majasi, Jaakob, sinun asuinsijasi, Israel! Niinkuin laajat purolaaksot, niinkuin puutarhat virran varrella, niinkuin aloepuut, Herran istuttamat, niinkuin setripuut vesien vierillä! Vettä läikkyy sen vesisangoista, ja sen laihot saavat runsaasti vettä. Agagia mahtavampi on sen kuningas, ylhäinen sen kuningasvalta. Jumala vei sen pois Egyptistä; sen sarvet ovat kuin villihärän. Se syö suuhunsa viholliskansat, heidän luunsa se murskaa ja lävistää heidät nuolillansa. Se on kyyristynyt, se on laskeutunut maahan kuin leijona, niinkuin naarasleijona - kuka uskaltaa sitä häiritä? Siunattu olkoon, joka sinua siunaa, kirottu, joka sinua kiroaa!"

Toimituksen poiminnat