Ilkka Hyttinen Rakastan - siksi elän

Ihmiskilvillä propagandaa Gazassa

EU vaatii terroristiryhmien aseistariisumista Gazassa. Eu:n ulkoministerien yhteinen VIRALLINEN (osa siitä) lausunto kuuluu: "EU tuomitsee voimakkaasti Hamasin ja muiden terroristiryhmien summittaisen rakettien ampumisen Gazasta pyrkiessään suoraan vahingoittamaan siviilejä Israelissa. Tämä on rikollista ja lainvastaista toimintaa. Eu vaatii Hamasta heti lopettamaan tämän toiminnan ja sanoutumaan irti väkivallasta. Kaikki terroristiryhmät täytyy riisua aseista Gazan alueella. EU tuomitsee voimakkaasti Gazan asukkaiden kutsumisen ja käyttämisen ihmiskilpinä."


-------------------------------------------------------------------------------------------------


The European Union on Tuesday called upon terrorist groups in Gaza to disarm, and to end and renounce violence.

The official statement read:

"The EU strongly condemns the indiscriminate firing of rockets into Israel by Hamas and militant groups in the Gaza Strip, directly harming civilians. These are criminal and unjustifiable acts. The EU calls on Hamas to immediately put an end to these acts and to renounce violence. All terrorist groups in Gaza must disarm. The EU strongly condemns calls on the civilian population of Gaza to provide themselves as human shields."

-Jerusalem Post

 

YLE ei ko. EU-tiedotetta julkaissut, mutta:

 

EU vaatii Gazan kouluiskua heti tutkittavaksi:

 

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014072518519183_ul.shtml

 

”Hyvä vai paha Israel – ketä pitäisi uskoa?

25.7.2014 18.00

Kirjoittaja on Uusi Tie -lehden toimittaja ja historiaa opiskellut filosofian maisteri.

Ei mitään kaunista sanottavaa Israelista. Tämän voi todeta avaamalla minkä tahansa valtamedian uutissivun. Ainakin otsikoissa maalle puetaan paholaisen viitta, pienillä fonteilla annetaan joskus armon murusia. Gazasta kieltämättä lensi ensin raketti siviilien keskelle.

Miksi ei puhuta palestiinalaisista ihmiskilvistä? Hamasin välinpitämättömyydestä rakennuttaa pommisuojia? Tai väärennetyistä kuvista, joilla suurennellaan Israelin aiheuttamia tuhoja? Näistä asioista leviää tietoa sosiaalisessa mediassa, ja israelilaiset uutissivustot kertovat niistä jatkuvasti. Muut mediat vaikenevat. Joko objektiivisen uutisoinnin ihanteesta on konfliktin kohdalla luovuttu, tai toimittajat eivät kaivaudu riittävän syvälle. Kolmas vaihtoehto on se, että juutalaisten ylläpitämiin sivustoihin ei voi täysin luottaa, ja siksi suuret mediat eivät niiden uutisiin tartu.

Ketä pitäisi uskoa, mikä on totuus? Kun muiden mielestä Israel on paha, miksi se olisi minun mielestäni hyvä?”

http://www.seurakuntalainen.fi/blogit/susannan_blogi/948/hyva_vai_paha_israel_keta_pitaisi_uskoaa

 

Todellisuus löi Gazassa vasten kasvoja :

http://www.ts.fi/mielipiteet/lukijoilta/656370/Todellisuus%20loi%20Gazassa%20vasten%20kasvoja

 

”Lasten psyykkiset ongelmat ovat ehkä tämän konfliktin pahin seuraus, koska ne koskettavat niin monia. Lähellä Gazan rajaa sijaitsevassa israelilaisessa Sderotin kaupungissa 45 % lapsista, eli vielä suurempi osa kuin Gazassa, kärsii traumaperäisestä stressihäiriöstä ammuttujen rakettien ja kranaattien takia. Ei siis ihme, että Israel on valmis käyttämään paljon voimaa iskujen estämiseen.”

Tosiasiat Lähi-Idän tilanteesta, Israelista puhuvat puolestaan. Ne ovat paljolti erilaiset, mitä yleiset tiedotusvälineet antavat mediassa propagandistisesti yleistäen ymmärtää. Kyseessä on Israelin puolustautuminen muslimien terroristijärjestö Hamasia vastaan. Israel aikoo tuhota terroristien sotavoimat, jotka ovat päättäneet tuhota Israelin. Tavallisten palestiinalaisten suurin vihollinen on terroristijärjestö Hamas -  ei Israel. Israelilla on oikeus ja VELVOLLISUUS puolustaa kansalaisiaan terroristeja vastaan, huolimatta  hamas- terroristijärjestön pakottamista ihmiskilvistä ja tulenohjauksesta siviilialueille (todisteet sotilaskohdista/-varastoista siirretään nopeasti muualle – ”Israel  ohjustelee vain sivvilikohteita”)…

 

Israel on juutalaisten maa – ei ”palestiinalaisten”

 

 Israel-Palestiina Ristin Voitto -lehdessä 1947 – 1999:

 

https://www.uef.fi/documents/10444/1443580/kanervikkoaho.pdf/db3eab19-0bc9-4541-aabe-4960f6748302

 

Hamas myöntää – ei ole Palestiinan kansaa:

 

http://www.israeltoday.co.il/tabid/178/nid/23179/language/en-US/Default.aspx?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=Hamas%20leader%20admits%20

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (99 kommenttia)

Pirjo Jokinen

Onko sulla kaikki intiaanit kanootissa?

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Pirjo,

sri, mulla ei oo kanoottiakaan, eikä intiaaneilla ole mitään tekemistä Gazassa, mutta onko sulla mitään lisäarvoa tähän aiheeseen "Ihmiskilvillä propagandaa Gazassa??

Pirjo Jokinen

Anteeksi tuo eilinen puuskahdukseni, se oli typerästi sanottu, mutta..

Kun siteeraat tällaista kenen lie ja miten lie tutkittua: ”Lasten psyykkiset ongelmat ovat ehkä tämän konfliktin pahin seuraus, koska ne koskettavat niin monia. Lähellä Gazan rajaa sijaitsevassa israelilaisessa Sderotin kaupungissa 45 % lapsista, eli vielä suurempi osa kuin Gazassa, kärsii traumaperäisestä stressihäiriöstä ammuttujen rakettien ja kranaattien takia. Ei siis ihme, että Israel on valmis käyttämään paljon voimaa iskujen estämiseen.”

-On melkosen paksua puppua. Ainoa selitys on että israelilaislasten stressinsietokyky on heikompi kuin palestiinalaislasten, mutta sellaiseen ei taida kukaan uskoa.

Yhtäläillä ne tenavat siellä stressaa ja kärsii kun raketit ja ohjukset kiitää ilmassa, pommit räjähtelee, sisaruksia, äitejä, isiä, ihmisiä haavoittuu ympärillä ja kuolee, kodit pommitetaan raunioiksi ja kaiken lisäksi israelilaiset häätää palestiinalaisia kodeistaan mierontielle asettuen itse niihin asumaan.

Olen monen vuosikymmmenen aikana ehtinyt katsella monet dokumentit, joissa on kuvattu ihmisten elämää tuolla ja ihan samanlaisia ihmisiä siellä ovat kaikki. Ei ole kellään sarvia, häntiä ja sorkkia.

En ymmärrä miksi pitäisi valita puolensa ja ryhtyä puolustamaan israelilaisakaan.

Jos minun kotiini tunkeutuisi joku ja käskisi häipyä, koettaisin varmaan estää sen jotenkin jos voisin. Niin tekisit takuulla sinäkin.

Käyttäjän heikkihyotyniemi kuva
Heikki Hyötyniemi Vastaus kommenttiin #11

Kuule, aivan vastaavanlaisissa oloissa toinen voi stressata vaikka toinen ei. Jos se toinen nimittäin ei anna elämälle mitään arvoa, omalle tai toisten elämälle.

Pirjo Jokinen Vastaus kommenttiin #17

Väitätkö sinä että Gazalaisten lapset ei antais elämälle mitään arvoa?

Sinunkin ihmisoppisi on siis 7-päivää lehdestä? Kannattais tutustua uusiin neurologisiin ja neuropsykologisiin tutkimuksiin.

Ei ole olemassa mitään tieteellisiä todennuksia millekkään rotuopille tai sille että pikkulapset vois äidinmaidossaan imea kulttuurin, joka muovaa heistä pikku piltteinä sellaisia, joita voivat olla aikuiset jos huonosti käy.

Israelista löytyy yhtäläillä mielenvikaisia traumatisoituneita ja jos tuossa väittämässä on perää että siellä traumatisoidutaan oikein urakalla niin sillähän sitten selittyis israelilaisten suuremmat mielenterveysongelmat ja sotahulluus, murhanhimo yms.

Se kuitenkin on puppua.

Dokumentit israelilaisista napostelemassa popgornia rinteellä, mistä seuraavat pommituksia, toki se voi olla syy siihen miksi lapsensa traumatisoituvat kun vanhemmat harrastaa tuollaista huvia pakotten lapset mukaansa ja samalla palestiinalaiset koittaa etsiä suojaa ja viedä lapsiaan turvaan ja lapsille tulee tunne että heistä välitään toisin kuin israelilaislapsista, jotka pakotetaan jo nuorina aseistettuina häiriköimään palestiinalaisten asuma-alueilla, josta myös löytyy paljon dokumenttia.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen Vastaus kommenttiin #11

Pirjo,

moinen purkauksesi ei ansaitsisi mitään kommenttia, mutta anteeksi antaen - kunhan et toista samaa heti nurkan takana kuten arabipojat kaikkialla kiveneheittoineen (luulevat voittavansa Davidin!) vastaan sentään tämän verran:

Molemmin puolin rajaa ammutaan raketteja - sillä erolla vain että Gazasta Hamas ammuskelee jatkuvasti Israelin hävitysyritysideologiansa ynnä muun vastaavan "voimalla" niistä ilmoittamatta, mutta Hamas käyttää ihmiskilpiä kohteissaan, vaikka Israel imoittaa etukäteen ammuskelujensa kohteet.

Yksi selitys on se, että Hamaksen ammuskelujen teho hiipuu, kilpistyy Israelin ohjuspuolustusjärjestelmään, sensijaan Israelin rakettien teho on kamala ja seuraukset myös senmukaiset, kun ihmiset jäävät kohteisiinsa itsemurhaajina ja siihen käskyttäjät murhaajinaan...

Ja meillä YLE-propaganda kyllä auliisti näyttää tuhon jäljet ja sinä tietenkin uskot, kun se kerran siltä näyttää...

Ei osu maaliinsa sinunkaan voivottelupropagandasi - täysin päinvastoin - kyseessä ovat kyyn eleet eivät aidot kyyneleet!!...

Miksi kaikkien arabien pitäisi kateellisina ahtautua Israeliin, noin Uudenmaan kokoiselle alueelle, kun heillä on yllin kyllin tilaa omilla alueillaan? - Ei, kun pitää vaan yrittää hankaloittaa Israelia, kun se on nostanut alueensa nykyiselle tasolle jokseenkin tyhjästä!!

Miksi Nato ei ole menneyt avustamaan Ukrainaa, Krimiä ja viimeksi Itä- Ukrainaa, pistämään venäjämieliset separatistit järjestykseen?? Luulevatko meillä Nato-intoilijat Naton tulevan meille apuun, jos Venäjä tulisi alueellemme - turha toivo!

Miksi YK ei pistä Gazaa järjestykseen? - Sitä Gaza, gazalaiset - arabit kaikkialla yleensäkin - saavat mitä tilaavat - oma syynsä!!

"Jos minun kotiini tunkeutuisi joku ja käskisi häipyä, koettaisin varmaan estää sen jotenkin jos voisin. Niin tekisit takuulla sinäkin." - juu, niin tekisin - Israelissakin, Gazassakin. - Miksi arabit - "palestiinalaiset" menitte sinne??

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Hamas painostaa gazalaissiviilejä ihmiskilviksi :

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/ulkomaat/47...

http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.p...

Hamas painostaa gazalaissiviilejä ihmiskilviksi:

http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.p...

Ruutitynnyri on taas liekeissä:

http://uusitie.com/ruutitynnyri-on-taas-liekeissa/

ACT Allianssi vaatii tulitaukoa Gazaan:

http://www.kotimaa24.fi/artikkeli/act-allianssi-va...

Hama Terrorists Complains That The Jewish God Changes The Flight Of Their Rocket:

http://www.nairaland.com/1822567/hama-terrorists-c...

http://www.idfblog.com/

Janne Hilden

"Miksi ei puhuta palestiinalaisista ihmiskilvistä?"

Siksi, koska "Sotilasasiantuntija Gazan tilanteesta: Ihmiskilvistä ei varmuutta"

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/sotil...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Janne,

kovinpa ovat yksipuoleisia, kapeita ja köykäisiä tietolähteesi - kuten YLEllä ko. aiheesta yleensäkin - vai ei puhuta:

Gaza reporters’ tweets: Hamas using human shields:

http://www.jpost.com/Operation-Protective-Edge/Gaz...

Israel Says That Hamas Uses Civilian Shields, Reviving Debate:

http://www.nytimes.com/2014/07/24/world/middleeast...

In Gaza, Hamas fighters are among civilians. There is nowhere else for them to go:

http://www.theguardian.com/world/2014/jul/24/gaza-...

Gaza shelling by Israel leads to deadliest day of conflict:

http://www.bbc.com/news/world-middle-east-28389282

http://www.bbc.com/news/world-middle-east-28394606

Hamas Caught Using Human Shields in Gaza:

http://www.idfblog.com/blog/2014/07/08/hamas-uses-...

Gaza: Human Shields at Shifa Hospital:

http://revolution-news.com/gaza-human-shields-shif...

Video Shows Gaza Residents Acting as Human Shields:

http://www.newsweek.com/video-shows-gaza-residents...

Video Reveals that a Lack of Moral Center Is Central to Hamas's War Strategy:

http://www.huffingtonpost.com/mitchell-bard/video-...

Human Shields - Hamas in actio:

https://www.youtube.com/watch?v=kBYtij4Q7sE

Gaza Resident: I'm Called a Human Shield for Refusing to Leave My Home:

https://www.youtube.com/watch?v=xxmh1Zsn0so

Israel tweets photo of Hamas using ‘human shields’:

http://www.breitbart.com/Big-Peace/2014/07/08/Isra...

Is Hamas using human shields in Gaza? The answer is complicated:
http://edition.cnn.com/2014/07/23/world/meast/huma...

http://www.usatoday.com/story/news/world/2014/07/2...

Foreign Journalists Acknowledge Hamas’ Human Shields Tactics:

http://honestreporting.com/foreign-journalists-ack...

Janne Hilden

Ei kannata toista syyttää, jos- kuten uskovaiset raamattupiireissään käyttävät sanontaa - on itsellä malka silmäkulmassa:

http://samsonblinded.org/news/un-accuses-israel-of...

http://palestinechronicle.com/uploads/1256368345is...

Pirjo Jokinen Vastaus kommenttiin #7

Se sanonta menee niin että nähdään malka toisen silmässä eikä hirttä omassa.

Tällainenkin ohje on kristityillä: "- älkää kerätkö aarteita maan päälle"

-Unohtuuhan nuo jatkuvasti heiltä.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen Vastaus kommenttiin #12

Pirjo,

Luuk 6:42 Kuinka saatat sanoa veljellesi: 'Veljeni, annas, minä otan pois rikan, joka on silmässäsi', sinä, joka et näe malkaa omassa silmässäsi? Sinä ulkokullattu, ota ensin malka omasta silmästäsi, sitten sinä näet ottaa pois rikan, joka on veljesi silmässä. (malka= hirsi)

"älkää kerätkö aarteita maan päälle" - miten tuo Raamatun kohta liittyy suoranaisesti tähän? Unohtuuhan sekin meiltä vähän jokaiselta, ei siihen kristittyä uskovaista tarvita, en ole tavannut vielä synnitöntä ihmistä, sinä kenties olet, ellet jo itsekin, kun tulit jakelemaan "oppejasi" blogilleni?

Pirjo Jokinen Vastaus kommenttiin #29

Maanomistus on rikkauksien keräämistä ja kristityt tekopyhiä hurs-kastelijoita.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen Vastaus kommenttiin #33

Pirjo,

ei maanomistus ole rikkauksien keräämistä, ei ainakaan meillä Suomessa yleisesti. Mutuilu, joka on kaukana asiallisuudesta, saati tieteellisyydestä, väittää juuri laillasi "kristityt [siis sinun mukaasi kaikki!] ovat tekopyhiä hurs-kastelijoita." - ei voisi enää paremmin fariseustella...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen Vastaus kommenttiin #7

Janne,

turha sinun on yrittää matkia arkkipiispa Mäkisen ao. yleistä, molempia osapuolia yleisestikoskevaa rikka-/ malkalausumaa - ei poista ko. asiakohtia, päinvastoin!

Tiedätkö yleensäkään, missä viitekehyksessä, missä mielessä ja hengessä ao. lausuma on voimassa? - sehän juuri koskee tässä nimenomaan itseäsi, kun sitä syytettä ja tuomiota muille - uskoville - yrität sälyttää! - älä tuomitse!

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Hamasin poika Mosab Hassan Yousef kertoo totuuden palestiinasta ja islamista:

http://www.youtube.com/watch?v=M5xmNZ7wc_g

Pentikäinen: Israelin rankaisemattomuus on purettava :

”Sokea tuki Israelille vain sen takia, että kyseessä on Israel, pitää saada loppumaan. Näin sanoi Kirkon Ulkomaanavun toiminnanjohtaja Antti Pentikäinen YleisradionYkkösaamun haastattelussa tänään.

– Israelin rankaisemattomuus on purettava. Myös Israelin tekemät kansainvälisten lakien rikkomukset ja sotarikokset, kuten sairaaloiden pommittamiset, pitäisi viedä eteenpäin. Näin Israel tulisi normaaliksi valtioksi muiden valtioiden joukkoon ja sen pitäisi kantaa vastuu toimistaan, Pentikäinen sanoi.

– Itseäni järkyttää jatkuvasti se, että on vahvasti itseään kristittyinä pitäviä piirejä, jotka tukevat sokeasti Israelia. Se on osa tätä konfliktia. Näiden ihmisten pitää katsoa peiliin, Pentikäinen jatkoi.”

http://www.kotimaa24.fi/artikkeli/pentikainen-isra...

Miksi ei kirota Israeli Antti Pentikäisen tyyliin? Miksi siunaamme Israelia? Pääasiallinen syy: Koska se on Jumalan tahto, Jumalan säännös, suorastaan käsky.

"Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat, ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä." (1.Moos.12:3)

"Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri,.. Ja sinä päivänä minä teenJerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan." (Sak.12:2-3)

"Kansat palvelkoot sinua, kansakunnat sinua kumartakoot. Ole veljiesi herra, ja äitisi pojat kumartakoot sinua.Kirottu olkoon, joka sinua kiroaa, siunattu, joka sinua siunaa." (1.Moos.27:29)

"Toivottakaa rauhaa Jerusalemille, menestykööt ne, jotka sinua rakastavat" (Ps. 122:6)

http://www.laverdaduniversal.org/siunisr.html

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

Miksi siunaamme israelia.. ? .. koska se on jumalan tahto,säännos,suorastaan käsky..miksi meidän pitäisi niinsanotusti siunata tappajia.eli hyväksyä Israelin valtioterrorismi? Tulekoo sitten hyväksyä vastapuolen terrorismi..ei tietenkään.Milloin tuo tappaminen tuossa maailman kolkassa loppuu? Milloin ruvetaan yksselitteisen selkeesti noudattamaan tämän teidän..juutalaisten,kristittyjen ja islamilaisten jumalan olennaisinta käskyä ÄLÄ TAPA ?
Minun on todella vaikeaa eli täysin mahdotonta ymmärtää ihmisiä kautta maailman,jotka jollakin tavalla uskonsa ajatuksella tai ilman sitä,"siunaa"
tappamisen ja tappajia.

Pirjo Jokinen

Kun Jumala antoi ainokaisen poikansa, sillä piti saada lunastettua ihmisten synnit ja anteeksiannon ajan piti koittaa, vaan kiinnostaako tuo uudemman ajan "sakramentti" vanhatestamentillisiä? Ehei.

Muslimeja syyttävät barbaareiksi ja raakalaisiksi vaikka oma VT:n jumalansa rinnalla saatana kalpenee pyhäkoulupojaksi. VT:n jumala on sekopää joka on itse luonut marionettinukkensa joilla leikkii kuin käpylehmillä..

Tosin, samaa sekavaa horinaa vanhat ja uudet testamentit ja niitähän voi kukin omien intressiensä kannalta tulkita miten lystää.

http://www.evl.fi/raamattu/1992/1Moos.12.html#o17

"Jumala kutsuu Abramin

1 Herra sanoi Abramille: "Lähde maastasi, asuinsijoiltasi ja isäsi kodista siihen maahan, jonka minä sinulle osoitan. 2 Minä teen sinusta suuren kansan ja siunaan sinua, ja sinun nimesi on oleva suuri ja siinä on oleva siunaus. 3 Minä siunaan niitä, jotka siunaavat sinua, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat, ja sinun saamasi siunaus tulee siunaukseksi kaikille maailman kansoille."

4 Niin Abram lähti Herran käskyn mukaan, ja Loot lähti hänen kanssaan. Harranista lähtiessään Abram oli seitsemänkymmenenviiden vuoden ikäinen. 5 Abram otti mukaan vaimonsa Sarain ja veljenpoikansa Lootin sekä perheiden koko omaisuuden, myös Harranissa hankitut orjat. Sitten he lähtivät kulkemaan kohti Kanaaninmaata ja saapuivat sinne.

6 Abram kulki Kanaaninmaan halki Sikemin seudulle, Moren tammelle asti. Siihen aikaan maassa asuivat kanaanilaiset. 7 Herra ilmestyi Abramille ja sanoi: "Sinun jälkeläisillesi minä annan tämän maan." Ja Abram rakensi sinne alttarin Herralle, joka oli ilmestynyt hänelle. 8 Sieltä hän siirtyi Betelin itäpuolen vuorille, ja hän pystytti telttansa niin, että Betel oli länsipuolella ja Ai itäpuolella. Hän rakensi sinne alttarin ja rukoili Herraa. 9 Sieltä Abram siirtyi paikasta toiseen etelään Negeviin päin."

-No, itselleni on jotakin hyötyä ollut siitä että mutsi on jehovantodistaja ja vanhassa kansakoulussakin lapsuusaikoinani päntättiin noita Egyptin ja Lähi-idän tapahtumia, niitä verilöylyjä ja hulluuksia joita muka Jumala on käskenyt tehdä.

Sekopäitten touhua!!!

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen Vastaus kommenttiin #13

Pirjo,

ei ihme sitten, että Jumalan Sanan, Raamatun antipatiasi on luokkaa "Sekopäitten touhua!!!" - miksi tulet niistä omistasi kertomaan tänne blogilleni - ko. aiheen otsikko täysin alakoululaismaisesti sivuuttaen??....

Theo Mathematics: sukellus syvemmälle Jumalan Sanaan!:

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1431...

Raamatun Totuus:

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/7726...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Hannu,

niinkös sinun raamatussasi lukeekin, että meidän tulisikin siunata tappajia, hyväksyä valtioterrorismi, jne.? Israelhan vain puolustaa oikeuksiaan - mitäpä gazalaiset rakettejaan viskelevät kuin arabipojat kiviään ikään - niinkuin se jotain auttaisi...

Milloinkas sinä alat tutustua oikean Raamattuun, jossa toinen Raamatun säännös kuuluu "Esivalta ei turhaan miekkaansa kanna" - ja mitä se tässä yhteydessä merkitsee "älä tapa"- käskyn ohessa? :

Jumala ja esivaltansa ovat pasifisteja, ei esivallallisessa puolustuksessa!:

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1520...

Jumala ja esivaltansa eivät ole puolustuksessaan pasifisteja, muutoin kyllä!:

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1000...

Israel on juutalaisten maa – ei ”palestiinalaisten”:

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1251...

Antisemistiset sionismia vastustavat juoksupojat:

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1144...

”Israel tuhottava” viha- ja puolustuspuheet jatkuvat... :

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1129...

Israelin ja rauhan vastainen apartheidilla panettelu:

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1120...

Sodan uhka kasvaa Välimeren alueella:

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/8287...

Ajautuuko Lähi-Itä sotaan? :

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/7691...

Henkisistä sotavammoista vihdoinkin eheytettyyn elämään:

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/5776...

Israel - juutalaiset - Jumalan silmäterä:

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/4361...

Käyttäjän ViiviPartanen kuva
Viivi Partanen

Olipas erityisen mielenkiintoinen tuossa tekstissäsi tuo ensimmäinen linkki! Muita en katsonut ja tekstiäsi en lukenut. Tuskin kommentoijat katsoivat linkkejäsi.

http://www.youtube.com/watch?v=M5xmNZ7wc_g

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Viivi,

kiitos mielenkiinnostasi - aivan oma lukunsa sitten on tuo palestiinalaistenkin islam - "kuolema vääräuskoisille"...

Täällä niistä lisää:

Ääri-islamistisesta fobiasta vapautuu oikein varautumalla:

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/8420...

Islamin aikapommi:

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/8396...

Islam on kuoleman vakavasti otettava uskonto:

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/5619...

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

Muuten tuo Pentikäinen puhuu asiaa.Verrataan tuohon ukrainan kriisiin.Siellä pistetään pakotteita pakotteitten päälle.Israelin ja palestiinan osalta kaikki on siinä,että YK:n pääsihteeri sanoo nyt olevansa hyvin,hyvin vihainen..ja nyt on saatu kahdentoista,siis kahdentoista tunnin tulitauko..puoli vuorokautta..aikaseksi..pistää se jo pakanankin sanomaan,että voi ristus sentään.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Hannu,

"Sokea tuki Israelille vain sen takia, että kyseessä on Israel, pitää saada loppumaan. Näin sanoi Kirkon Ulkomaanavun toiminnanjohtaja Antti Pentikäinen" - ei puhu ainakaan Raamatun asiaa - tukevat ilmeisesti vain arabiterroristeja!...

#27

Käyttäjän vesaluoma70 kuva
Vesa Luoma

Raukkamaista pelkuruutta, hamaslaisilta,mitä ne nyt ovatkaan, piileskellä naisten ja lapsien seassa ja sitten mennään itketään yk puoleen ja liberaali medialle, kun Israel ampuu tulta munille.

Pirjo Jokinen

Ja missäköhän he sitten Gazassa voisivat olla?

Pitäisikö USA:n liittovaltion aseistaman Israelin antaa vaan huseerata miten mielii ja miehittää loputkin palestiinalaisten asuinalueista? Hamas on syntynyt vastarintaliikkeeksi Israelin miehitysjoukkoja vastaan. Sitä ei ollut ensimmäisenä, sen synnytti Isreal.

Olisiko Suomessakin pitänyt jättää sodat sotimatta ja hyväksyä vaan että meidät miehitetään ja pakoteaan luopumaan omista viljelysmaista, metsistä, tuotantolaitoksista, äidinkielestä ja kuttuurista.

Как быть товарищ Luoma?

Käyttäjän vesaluoma70 kuva
Vesa Luoma

Varo ettet vaan tukehdu sappeesi. Etkö uskalla suomen kielellä esittää kysymystä? Ettei vaan mene henkilökohtaisuuksiin teillä, kun noin alkaa kiehumaan tunteet vai johtuuko helteistä?

Pirjo Jokinen Vastaus kommenttiin #23
Käyttäjän vesaluoma70 kuva
Vesa Luoma Vastaus kommenttiin #36
Pirjo Jokinen Vastaus kommenttiin #50

Trolli suihkuttelee vaan itteensä siellä..

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Pirjo,

"Ja missäköhän he sitten Gazassa voisivat olla?" - Gazassa, mutta ei suinkaan ihmiskilpinä - silloin kun Israel ilmoittaa tulittavansa rakettien ammuskelu- ja vastaavia sotilaallisia kohteita Gazassa.

Siirtykööt "palestiinalaiset" arabit suosiolla omille maillensa - mutta eiväthän nämä pärjää sielläkään avarilla mailla - paitsi juutlaiset - niinkuin muuallakin, a siksi eitä kdehditaan ja vihataan!...

Ao. vastarintaliikkeet ovat pelkkiä terroristijärjestöjä.

Terrorismi on yksilön tai ryhmän harjoittamaa väkivaltaa, jonka tarkoitus on viranomaisten tai valtion, tässä Israelin - "palestiinalaisilla" ei ole valtiota enempää Israelissa kuin muuallakaan - uhkaamisen ja yleisöön kohdistuvan pelon avulla vaikuttaa päätöksentekoon.

Suomea ei voi verrata missään suhteessa Israeliin...

Nо крайней мере, не в палестинским террористом, Pirjo!

Käyttäjän vesaluoma70 kuva
Vesa Luoma

"Ja missäköhän he sitten Gazassa voisivat olla?"

Nämä hamas tyypit "taistelijat" tulisivat rohkeasti esiin taistelemaan, eikä piileskellä naisten ja lasten selkien takana.

"Pitäisikö USA:n liittovaltion aseistaman Israelin antaa vaan huseerata miten mielii ja miehittää loputkin palestiinalaisten asuinalueista? Hamas on syntynyt vastarintaliikkeeksi Israelin miehitysjoukkoja vastaan. Sitä ei ollut ensimmäisenä, sen synnytti Isreal."

En ole usa:n ihailija. Eiköhän Israelilla ole henkistä kapasiteettia omasta takaa kehittää aseistustaan omiin tarpeisiin.

"Olisiko Suomessakin pitänyt jättää sodat sotimatta ja hyväksyä vaan että meidät miehitetään ja pakoteaan luopumaan omista viljelysmaista, metsistä, tuotantolaitoksista, äidinkielestä ja kuttuurista."

Tollainen vertailu on lapsellista itkua. Koita parantua katkeruudestasi.

Pirjo Jokinen Vastaus kommenttiin #49

Viesti nro 19

Keijo Lindgren
26.7.2014 13:04
"palestinalaiset elävät pienellä kaistaleella niin paljon ihmisiä ettei suomalainen voi ymmärtää.
Siellä on jokaiselle asutulle neliölle pakostakin siviilejä.
Jos Hamas soturit asettuisivat kaikki vapaana olevalle rantahietikolle niin välttyisivä israelilaisten syytöksistä."

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen Vastaus kommenttiin #52
Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen Vastaus kommenttiin #52
Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

Raukkamaisuutta,pelkuruutta..mitä tahansa paskamaisuutta tähän nyt voisikaan vielä lisätä..sitä se on niin hamasilta,kuin israelilaisilta.
Itkua tulee joka puolelta,kun ne kuolleet on sieltä viattomimmasta päästä.
Ne jotka painaa liipasinta ovat taatusti suojassa..kun jumala vaatii,pyytää tai oikeastaan KÄSKEE on aivan samaa jos siinä menee kostoiskun myötä omatkin naiset,lapset ja muutkin viattomat,jotkaa kenties haluaisivat elää elämäänsä rauhassa siihen luonnolliseen kuolemaansa saakka.

Eihän tää tässä paasaamalla parane,mutta välillä ottaa ihan oikeesti päähän.
Päähän ottaa myäs oman maan sinänäsä fiksut ihmiset,jotka oman jumalansa rakkuden ansaitakseen,harhassaan kannustaa ns.siunaaman tällaiset raakuudet.

Käyttäjän vesaluoma70 kuva
Vesa Luoma

Varo vaan ettet tukehdu sappeesi.

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka Vastaus kommenttiin #24

Pakkohan tässä on koittaa kumminkin selvitä.. :)

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Hannu,

"KÄSKEE" - "harhassaan kannustaa ns.siunaaman tällaiset raakuudet" - toistelet taas samojasi - aivan omia mutujasi:

#31

Käyttäjän vesaluoma70 kuva
Vesa Luoma

"Raukkamaisuutta,pelkuruutta..mitä tahansa paskamaisuutta tähän nyt voisikaan vielä lisätä..sitä se on niin hamasilta,kuin israelilaisilta."

Lähinnä halusin provosoida herkkähipiäisiä, siinä näköjään onnistuen.

"Ne jotka painaa liipasinta ovat taatusti suojassa..kun jumala vaatii,pyytää tai oikeastaan KÄSKEE on aivan samaa jos siinä menee kostoiskun myötä omatkin naiset,lapset ja muutkin viattomat,jotkaa kenties haluaisivat elää elämäänsä rauhassa siihen luonnolliseen kuolemaansa saakka."

Elä viitsi katkeruudessasi vääristellä asioita. En minäkään hyväksy viattomia uhreja, mutta minkäs teet, kun nämä jänishousut piileksivät siviilien seassa. Nämä tyypit eivät haluakaan sovintoa, normaalien ihmisten tapaan.

"Päähän ottaa myäs oman maan sinänäsä fiksut ihmiset,jotka oman jumalansa rakkuden ansaitakseen,harhassaan kannustaa ns.siunaaman tällaiset raakuudet."

Sinähän tässä väität, että joku siunaa raakuudet, ei kukaan muu niin ole väittänyt, tai haluat vain vääntää asiat toiseksi. Pitääkö rautalangasta vääntää, että sivili uhreja tulee, jos toinen osapuoli ei uskalla tulla taistelemaan mies miestä vastaan, vaan piileskelee koloissa. Sekularismin edustajana en alkaisi arvostelemaan toisten älynlahjoja.

Käyttäjän JaakkoJuhaniOjaniemi kuva
Jaakko Ojaniemi

"Miksi ei kirota Israeli Antti Pentikäisen tyyliin? Miksi siunaamme Israelia? Pääasiallinen syy: Koska se on Jumalan tahto, Jumalan säännös, suorastaan käsky."

Israel on maailman pahin terroristivaltio, joka tappaa summittaisesti USA:n kehittämillä maailman parhaimmilla aseillaan naisia ja lapsia.

Ilkan mielestä se on Jumalan tahto.

Ilkka, olet yhtä sokea uskosi kanssa kuin tuulivoiman kanssa.

Blogisi inhoittavat minua.

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

Tuulivoimasta en tiedä mitään,enkä halua Ilkkaa inhotakkaan,mutta ihmettelen minä tätäkin julkituloa kristityksi itseään kutsuvalta mieheltä.
Armon ja rakkauden sanomaa en tästä löydä..sen sijaan moiteen sellaista ihmistä (Pentikäistä) kohtaan,jolla näyttää olevan inhimilliset ja järkevät ajatukset asiasta.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Hannu,

#34 - ei Jumalakaan löydä synneistämme yhtäkään "Armon ja rakkauden sanomaa" - tasan päinvastoin! - en minäkään terroristien terrorimista, en arabien, en palestiinalaisten, en juutalaisten, en itsenikään...

Henkinen ja hengellinen tuki Israelille Jumalan ns. silmäteränä - päinvastoin kuin Antti Pentikäinen yrittää propagoida on erityisen tärkeää Raamatun mukaan. Pentikäinen ei tunne Raamattua, tukee vain "palestiinalaisia".

Jokaisella valtiolla on puolustusoikeus, näin myös Israelilla , jatkuvasti raketteja ammuskelevia "palestiinalaisia" terroristeja vastaan.
Palesiinalaisten tekemät kansainvälisten lakien rikkomukset ja sotarikokset, kuten Israelin siviilien jatkuvat pommittamiset, pitäisi saada vastuuseen rikollisista toimistaan.

Palestiinalaiset hamas-terroristit ovat valinneet yksipuolisen toiminnan linjan ja heiltä puuttuu tahto rauhaan. Israel on jatkanut massiivista alueiden itseensä liittämistä rakentamalla yhä uusia siirtokuntia omille alueillensa.

Hamas- terroristit tekevät vakavan virheen ja aiheuttavat jatkuvasti kärsimystä ja haittaa raketti-iskuilla, joilla ei käytännössä ole mitään sotilaallista tai muutakaan myönteistä merkitystä, ainoastaan negatiivista, myös itselleen!! Nämä rikolliset toimivat tässä asiassa todella typerästi. Iskut on lopetettava heti - nyt Israel näyttääkin olevan jo tosissaan - "mitta on täysi"!

"sen sijaan moiteen sellaista ihmistä (Pentikäistä) kohtaan,jolla näyttää olevan inhimilliset ja järkevät ajatukset asiasta." - moitteenpa hyvinkin, varsin perustellusti, inhimillisten ja järkevien ajatustensa puutteesta Israelin, juutalaisten, ja heidän sotilaidensa osalta!

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Jaakko,

"Blogisi inhoittavat minua." - eikös sinulla ole mitään asiasta asiallista kerrottavaa, perusteltavaa?, ainoastaan tulet kertomaan tänne blogilleni moisista yksipuoleisista, yksiviivaisista antipatioistasi. Jos et kykene reilusti asiakekustelemaan, niin pysyhän kaukana blogiltani, tnx - niin yksinkertaista se on - hei vaan!...

Sinulla valitettavasti on vielä side silmilläsi kuten juutalaisillakin. Toivottavasti ao. asiat kuitenkin selkiävät sinulle vielä. - Ethän sinä rassukka tiedä vielä edes mitä terrorismikaan tarkoittaa - eräs sen esiastehan olet juuri sinä itse!

#31

P.S. Ei Israelin ole tarvinnut harjoittaa terrorismia, sensijaan arabien/palestiinalaisten kyllä - täysin aiheettomasti, epäinhimillisesti ja rikollisesti!!

http://fi.wikipedia.org/wiki/Terrorismi

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren

palestinalaiset elävät pienellä kaistaleella niin paljon ihmisiä ettei suomalainen voi ymmärtää.
Siellä on jokaiselle asutulle neliölle pakostakin siviilejä.
Jos Hamas soturit asettuisivat kaikki vapaana olevalle rantahietikolle niin välttyisivä israelilaisten syytöksistä.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Keijo,

mitä varten nämä Gazan "palestiinalaiset" sinne ovat sulloutuneet? - paljon vapaampia maitahan on arabreilla ympärillään puollollaan ja vielä jää tyhjäksikin useimmiten...

Jokaiselle asutulle neliölle on pakostakin juu siviilejä, mutta pakkoko heidän on sulloutua juuri kulloisenkin raketin maalitauluksi, palestiinalaisten "sotilaiden" ns. "suojaksi"??

Jos Hamas- rikolliset lekottelisivatkin vapaina olevilla rantahietikoilla pelkkine nuijineen, mutku...

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren

mitä varten nämä Gazan "palestiinalaiset" sinne ovat sulloutuneet?
mitä varten nämä Gazan "juutalaiset" sinne ovat sulloutuneet?
Laivantuomat!

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen Vastaus kommenttiin #46

Keijo,

ei ole palestiinalaista kansaa - ei ole "Palestiinan" valtiota - eikä tule koskaan olemaankaan :

http://www.kristitynfoorumi.fi/eikansaa.htm

Palestiina vs. Israel Pyhän Maan nimenä:

http://www.reinosav.net/landsname.htm

Israel on juutalaisten maa – ei ”palestiinalaisten”:

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1251...

PALESTIINALAISVALTIO ISRAELIN ALUEELLE - MISTÄ ON KYSYMYS?:

http://www.saunalahti.fi/vpekki/raamattu/palestii.htm

PALESTIINALAISISTA...
Onko palestiinalaista kansaa olemassa? :

Pitkä vaellus:

http://sley.fi/luennot/Raamattu/Vt/Vanhan_testamen...

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren Vastaus kommenttiin #53

Jaha siis pitää olla valtio jotta saa asua.
Voi voi saamelaiset
Valtiottomat saa painua helvettiin!
Nyt selvisi juutalaiset joku vuosikymmen sitten johdatettiin alueelle jossa europpalaiten silmissä ei ollut sääntöjen määräämää valtiota.
Intiaanit ja saamelaiset eivät käsittäneet että maata voi omistaa kun se oli vain kulkemista varten.
Valkoinen rotu on opettanut koko maailmalle mitä omistaminen on ja että ruudilla voi ampuakin.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen Vastaus kommenttiin #62

Keijo,

jahas - kirjoittelet taas vain omiasi - kuitenkin: ei ole palestiinalaista kansaa, ei Palestiinaa! - ympärillä arabivaltioissa tyhjää tilaa ammottaa -menkööt raivaamaan tilansa kuten israelilaisetkin aikoinaan - kuten meilläkin "alussa oli suo, kuokka ja Jussi" - yksikertaista, mutta laiskurithan vain kadehtivat aikaansaavia juutalaisia - siitä kaikki vainokin - Lutheriltakin aikoinaan jopa "oppikirja" Hitlerille...

Juutalaisten maa ei ollut vain joku vuosikymmen sitten, vaikka Israelin valtio perustettiinkin virallisesti vasta 1948: #66 .

P.S. Saamelaiset asuvat Suomessa, Lapissa, eivätkä ammuskele eteläänkään päin yhden yhtäkään rakettia, päinvastoin: wellcome! - palestiinalaiset hamasilaiset: "go to hell"...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen Vastaus kommenttiin #46
Pirjo Jokinen

Miksi Suomalaiset sulloutuu Kehä III sisäpuolelle? Etkö ymmärrä sitäkään. voitashan mekin nuijat kädessä vaan lekotella tuhansien järviemme rannoilla.

Miks israelilaiset ei levittäydy jonnekin muualle kuin palestiinalaisten asuttamille maille?

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen Vastaus kommenttiin #57

Pirjo,

#31, #45, #53, #60 - tutkihan tarkemmin, niin ehkä ymmärrätkin...

Ei Gazaa eikä Israelia voi verrata Suomeen eikä Helsingin seutuun - hyvin kaukaa haettu jo itsestään selvä esimerkkisi...

"Miks israelilaiset ei levittäydy jonnekin muualle kuin palestiinalaisten asuttamille maille?" - Väärin asetettu kysymyksesi. Miksi juutalaisten, israelilaisten pitäisi vetäytyä muualle, kun asuvat jo omalla maallaan - alusta asti?

Jes 51: 3 Niin Herra lohduttaa Siionin, lohduttaa kaikki sen rauniot, hän tekee sen erämaasta kuin Eedenin ja sen arosta kuin Herran puutarhan; siellä on oleva riemu ja ilo, kiitos ja ylistysvirren ääni.

- (kirjoitettu noin 701-681 eKr.- toteutunut jo suurelta osin)

"Profeetta Jesaja sanoi, että Herra palauttaa Israelin maan entiselleen ja tekee siitä paratiisiin. Tämä on jo suurelta osin toteutunut Israelin maassa. 1900 luvulla juutalaiset ovat maanviljelyksellään palauttaneet maata takaisin hedelmälliseksi viljelyalueeksi. Israelin maan monet suoalueet, jotka ovat olleet malarian saastuttamina on muokattu hedelmällisiksi viljelymaiksi. Galilean merestä (Gennesaretin järvi) on johdettu vettä erämaahan, joka on tämän seurauksena alkanut kukoistaa ja muuttunut hedelmälliseksi maaksi. On osia israelin maassa, jotka eivät vielä kukoista, mutta isot alueet Israelin maalla ovat jo muuttuneet hedelmälliseksi maaksi. 1800 luvun lopussa Israelia kuvattiin erämaaksi, mutta nykyisin Israel on ruoantuottajana monille maille sekä yli 200 miljoona puuta on istutettu Israelin maalle jälkeen 1800 luvun lopun."

http://www.kotipetripaavola.com/profetiat_toteutuv...

Ei ihme, että arabit kaikkialla Israelin ympärillä ylen kateellisina yrittävät saada nyt Israelin maat, infran ja rikkaudet itselleen ja juutalaiset mereen! - älyä eivät saa - eivätkä onnistu muutenkaan...

Muistan kuinka nämä sählämit kuudenpäivän sodassa -67 lähtivät pakoon hiekkaerämaahan - riisuen vielä kenkänsäkin pois...

Pirjo Jokinen Vastaus kommenttiin #61

"nämä sählämit".. "elävässä uskossa Jeesukseen Kristukseen; yritystoiminnassa"

Mistä alusta muuten puhut? Kun Jumala lupasi Aabrahamille maata? Se Kaksinaamaisten jumala.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen Vastaus kommenttiin #63

Pirjo,

mitä lisäarvoa taas oikein esittelitkään? = 0 - kun asia-argumentit loppuvat - sinulla jo aikapäätä sitten - otat sinäkin tyypillisesti väärän, henkilökohtaisen ad hominem- mustan pekan käyttöösi - yritelmäksesi vaan jäi sekin...

Mitäs kyselet "alusta"? - lue ymmärryksellä ko. linkistä (tieto näköjään lisää tuskaasi, ja siksi et uskalla edes vilaista...):

"Jes 43:5,6

Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi; minä tuon sinun siemenesi päivänkoiton ääriltä, päivän laskemilta minä sinut kokoan. Minä sanon pohjoiselle: Anna tänne! ja etelälle: Älä pidätä! Tuo minun poikani kaukaa ja minun tyttäreni hamasta maan äärestä-

- (kirjoitettu noin 701-681 eKr.- toteutunut jo suurelta osin)
Profetta Jesaja sanoi, että juutalaiset palaavat kotimaahansa idästä, lännestä, pohjoisesta ja etelästä. On muistettava, että Jesaja eli noin 2700 vuotta sitten ja mitä on tapahtunut juutalaisille ja Israelin maalle sen jälkeen! Vuonna 732 assyrialaiset veivät Israelin pohjoisen kuningaskunnan pakkosiirtolaisuuteen. Sitten Nebukadnessar tunkeutuu Juudaan ja kansa viedään pakkosiirtolaisuuteen. Vuonna 605 eKr. vietiin ensimmäinen osa Juudaa babyloniaan. Vuonna 588 eKr. Jerusalemin valtauksen jälkeen vietiin lisää Juudan heimon jäseniä pakko-siirtolaisuuteen. Sitten vuonna 70 jKr. roomalaiset tuhosivat Jerusalemin kaupungin ja tappoivat monia sekä karkoittivat satoja tuhansia juutalaisia pois omasta maastansa Siitä lähtien juutalaiset ovat olleet hajaantuneina lähes joka maahan maailmassa. Mutta 1900 luvulla miljoonat juutalaiset ovat palanneet kotimaahansa Israeliin idästä, lännestä, pohjoisesta sekä etelästä.

Idästä: Monet juutalaiset lähi-idässä muuttivat Israeliin 1900 luvun alussa.

Lännestä: 1900 luvun keskivälin paikkeilla sadat tuhannet juutalaiset, jotka asuivat lännessä (Eurooppa ja Yhdysvallat) alkoivat muuttamaan Israeliin.

Pohjoisesta: Entinen Neuvostoliitto (Venäjä) on pohjoisessa Israelista käsin katsottuna. Neuvostoliitto (Venäjä) ei sallinut juutalaisten muuttavan Israelin maahan, vaan kielsi sen. Mutta monet maat ovat vuosia painostaneet Neuvostoliittoa (Venäjä) päästämään juutalaiset omaan maahansa. Neuvostoliitto (Venäjä) vihdoin vuonna 1980 salli juutalaisten paluun takaisin Israelin maahan. Tähän asti, sadat tuhannet Venäjän juutalaiset ovat muuttaneet Israeliin.

Etelästä: Etiopia, joka on etelässä Israelista katsottuna, myös kielsi juutalaisilta paluun Israelin maahan. Mutta kuitenkin vuonna 1985 Etiopia teki päätöksen, että juutalaiset saavat palata kotimaahansa Israeliin. Toukokuun 25 päivä vuonna 1991 14,500 Etiopian juutalaista lennättettiin Israelin maalle.

Jesajan profetia osui oikeaan sillä hän sanoi: Minä (Herra) sanon pohjoiselle: Anna tänne! ja etelälle: Älä pidätä! Niin tämäkin on jo kirjaimellisesti täyttynyt, sillä niin Neuvostoliitto kuin Etiopia joutuivat taipumaan ja päästämään juutalaiset takaisin omaan maahansa.

Jesajan profetia osui myös oikeaan siinä, että juutalaiset palasivat maa äärestä takaisin kotimaahansa Israeliin. Viimeisen sadan vuoden aikana Kiinasta, Yhdysvalloista, Etelä- Afrikasta sekä skandinaviasta on juutalaisia muuttanut takaisin Israeliin, eli todellakin maan äärestä (ends of the world)."

http://www.kotipetripaavola.com/profetiat_toteutuv...

”Israel tuhottava” viha- ja puolustuspuheet jatkuvat...:

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1129...

Israelin ja rauhan vastainen apartheidilla panettelu:

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1120...

Sodan uhka kasvaa Välimeren alueella:

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/8287...

Raamattu on poikkitieteellisempi kuin yksikään ihmisen teos:

Raamatun Totuus:

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/7726...

Jumala ON!:

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/5035...

Yksi Ainut Jumala ja Hänen Sanansa, Raamattu - Sana, mikä on terävämpi kuin kaksiteräinen miekka...

Nämä sählämit ne vasta ovatkin kaksinaamaisia, etten sanoisi monisellaisia...

Israelin suurlähettiläs: "Jos he eivät ammu, me emme ammu" – katso koko haastattelu:

http://yle.fi/uutiset/israelin_suurlahettilas_jos_...

P.S. Miksi ulkoministeri Erkki Tuomiojakin miettii sanktioita Hamasin hyökkäyksen/hyökkäysten kohteelle, Israelille??? Tappaminen kuuluu palestiinalaisten politiikkaan. Israel puolustaa täysin oikeutetusti siviilejään. Hamasin tavoitteisiin kuuluu tuhota Israel, ajaa juutalaiset mereen. Kovin inhimillistä?? - Israel pyrkii siihen, että ihmiset saisivat vihdonkin elää rauhassa Israelissa ja rauhan ympärillä oleviin arabivaltioihin. Jos hamasilaiset lopettaisivat raketointinsa, ei tarvitsisi Israelinkaan puolustaa maataan - aivan tarpeettomasti. Ja miksi nämä hamasilaiset typerykset vain jatkavat, vaikka pitäisi tajuta, etteivät mahda Israelille yhtään mitään? - Murhaajia ja itsemurhaajia!

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

http://www.israelvideonetwork.com/the-most-importa...

"Todella hyvä video! Sana palestiinalainen on keksitty, jotta voidaan luoda Palestiinan valtio, jota ei ole koskaan ollut olemassa. Palestiinalaiset ovat todellisuudessa vain arabeja, kuten Israelinkin arabit. Vihaa pidetään yllä perustetuilla "palestiinalaisten" pakolaisleireillä eikä heitä voida integroida ympäröivään yhteiskuntaan, jolloin viha katoaisi elinolojen parantuessa. Israel on ollut koko olemasaolonsa ajan lukumäärältään ylivoimaisten vihollisten ympäröimä, mutta ei ole saanut siinä määrin sympatiaa osakseen kuin "palestiinalaiset" liittolaisineen. Israelin korkea teknologinen osaaminen ja demokraattinen yhteiskunta koetaan uhaksi autoritäärisissä naapurivaltioissa. Israel tulee kääntymään Jeesuksen puoleen lopunaikojen kulminoituessa, jolloin tulee rauha, kun saatana sidotaan."

Pirjo Jokinen

Arabit kuuluvat Lähi-itään yhtäläillä kuin afrikkalaiset Afrikkaan. Etelä-Afrikka onkin sitten abartheideineen oma lukunsa.

Meilläkin on ollut saamelaisia Suomessa ammoin etelämmässä. Monet hämäläisetkin sanat polveutuu saamenkielestä, mutta niin vaan on tännekin tultu miekan kanssa lähtestyötä tekemään ja kristiusko on levinnyt maailmassa kuin syöpä, etenkin se vanhatestamentillinen, armoton, julma maanomistajien, valloittajien, kiireestä kantapäähän aseistautuneiden uniformuherrojen tuomana.

Nykyuniformu on puku ja kraka. Siitä tuntee kristityn businesmiehen, omistajan ja omistavn luokan juoksupojan.

Pirjo Jokinen

http://fi.wikipedia.org/wiki/Israel

"Israelin valtio[5] eli Israel (hepreaksi ‏מדינת ישראל‎, Medinat Jisra'el, arab. دولة إسرائيل‎, Daulat Isrā'īl) on valtio Välimeren ja Jordanjoen välissä Lähi-idässä.

Israel perustettiin Palestiinan alueelle vuonna 1948.

Se on valtiomuodoltaan parlamentaarinen demokratia ja olemukseltaan vahvasti "juutalainen valtio"[6], mikä on virallisena ideologiana kirjattu lakiin.[7] Väestöltään Israel on kuitenkin monikansallinen ja uskontopohjaltaan moninainen, eivätkä kaikki tunnusta juutalaisten kansallisvaltion periaatetta.[8] Se onkin johtanut jatkuviin sisäisiin levottomuuksiin ja yhteenottoihin palestiinalaisten kanssa koko Israelin valtion olemassaolon ajan."

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen Vastaus kommenttiin #65

Pirjo,

#27, #61, #66, #67

Varsin "anteeksipyytelevää" ("Onko sulla kaikki intiaanit kanootissa?"), valikoivaa, tarkoitushakuista propagandayritelmääsi taas - mihin unohditkaan kokonaan:

Israel on kuitenkin valtiomuodoltaan parlamentaarinen demokratia ja olemukseltaan vahvasti "juutalainen valtio", mikä on virallisena ideologiana kirjattu lakiin.

Sinun keinovalikoimaasi demokratiassa kuuluu ilmeisesti vain hamaislaisuus...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Pirjo,

pitää paikkansa - arabit arabimaissansa tuhojumalinensa, juutalaiset Israelissa kera Jumalansa, pian myös Vapahtajansa, Messiaansa, Jeesuksen Kristuksen...

#66, #67

Oletpas sinä jo hikeentynyt, älä vain tukehdu: "Nykyuniformu on puku ja kraka. Siitä tuntee kristityn businesmiehen, omistajan ja omistavn luokan juoksupojan." - Ad hominemia pukkaa taas vaan,kun et itse asiaan pysty - ole hyvä ja siirry kadehtimaan muualle kaltaistesi pariin, tnx!

Ei mikään ihme, että olet noiden hamaislaisten ystävä "ulkomuotoiluinesi":

AL: Ex-ministeri ihmettelee ihmisten ilkeitä kommentteja - "Et näytä ollenkaan niin läskiltä luonnossa kuin televisiossa";

Merja Kyllösen kolumni: Miksi olemme niin ilkeitä?:

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194917241559/arti...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Israel on paha - Gazan tulitauko päättyi:

Israelin ja Palestiinalaisten taistelujärjestöjen tulitauko rikkoontui, koska julma ja sadistinen Israel pakotti Hamasin ampumaan jälleen raketteja Israeliin. Hamas ei mitenkään voinut sallia Israelista tulevia avustuskuormia, haavoittuneiden siirtoa Israelilaisiin sairaaloihin saamaan hyvää hoitoa ja ennen kaikkea kollektiivisen itsemurhan päättymistä.

Hyvää yötä ja toivottavasti aamulla herättäessä Hamas on saanut taas mitä tilasi.

http://www.hs.fi/ulkomaat/Tulitauko+p%C3%A4%C3%A4t......

http://petrimkel.puheenvuoro.uusisuomi.fi/172667-i...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Perttu Pulkkinen
26.7.2014 23:46

"Ana hyvä, älä anna arvostelukykysi sumentua Isreal-Palestiina-asiassa. Asioilla on oma historiansa. 66 vuoteen Israel ei ole saanut rakentaa maatansa rauhassa palestiinalaisten ja arabinaapureiden johdosta.

Palestiinan lapset ja äidit kärsivät terroristiorganisaatiosta nimeltä HAMAS, joka on erikoistunut raketteihin ja itsemurhaterrorismiin."

#25 / http://amgs.puheenvuoro.uusisuomi.fi/172659-espanj...

Arabimaailma ei hyväksynyt Israelin olemassaolon oikeutusta 1947:

http://perttupulkkinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/17...

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Näyttäisi siltä, mikäli uutisiin on uskomista, sivistynyt maailma, jopa Israelin sisällä, alkaa saada tarpeekseen Israelin silmittömästä väkivallasta varsinkin syyttömiä lapsia kohtaan. Itse tein jo 70-luvulla päätöksen olla ostamatta Israelilaisia tuotteita perheesemme ja päätös on pitänyt ja pitää.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Arto,

"Hamas vastustaa palestiinalaiskysymyksen rauhanomaista ratkaisemista. Sen tavoitteena on Israelin valtion tuhoaminen ja islamistisen valtion perustaminen.

Iranin tukema Hamas hallitsee Gazan aluetta karkotettuaan sieltä kilpailevan palestiinalaisjärjestön Fatahin kiivaiden taistelujen jälkeen.
Gazan alueelta Hamasin sotilaallinen siipi on ampunut tuhansia raketteja israelilaisten siviilien niskaan. Se on myös lähettänyt itsemurhapommittajia Israeliin.

Näistä syistä Israel on saartanut Gazan. Se haluaa valvoa, ettei alueelle kuljeteta Hamasin toimintaa tukevaa materiaalia.

Miksi hyvää tarkoittavat maailmanparantajat eivät painosta Hamasia?

Saartoa ei tarvittaisi, jos Hamas tunnustaisi Israelin olemassaolon oikeuden, luopuisi terrorismista ja sitoutuisi Lähi-idän rauhanprosessiin.
Hamas on vastuussa hallitsemansa alueen asukkaiden hyvinvoinnista. Vain Israelin syyttäminen haisee poliittiselta Israel-vastaisuudelta."

"On vaikea käsittää, miten paljon mediassa löytyy ymmärrystä Islamistien toiminnalle ympäri maailman ja etenkin Israelissa. Hamasin toimet eivät mitenkään ole tulkittavissa rauhantahtoisiksi."

"Israel pystyy hyvinkin rauhansopimuksiin naapuriensa kanssa, kuten sopimus Egyptin kanssa osoitti. Egypti tunnusti Israelin valtion ja Israel palautti Siinain Egyptille. Myös Jordanialla on rauhansopimus Israelin kanssa. Samanlaista rauhantahtoa tarvitaan nyt myös kaikilta muiltakin Lähi-Idän mailta."

Ole sinä vaan perheinesi ostamatta israelilaisia tuotteita, meidän ei tarvitse boikotoida yhtään "palestiinalaisia" tuotteita, eihän sieltä tule mitään - miksi:

1Moos. 12:3 Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat, ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä."

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Gazan militantit ovat aamulla ampuneet raketteja Israeliin, vaikka Israel olisi ollut valmis jatkamaan eilen alkanutta humanitaarista tulitaukoa:

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-12887188941...

Israelin armeija: Taisteluja Gazassa jatketaan, koska Hamas rikkoi tulitaukoa:

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-12887188995...

Netanjahu: Hamas rikkoo omaa tulitaukoaan - Israelin puolustettava itseään:

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-12887189818...

Obama vaatii välitöntä tulitaukoa Gazaan:

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-12887191048...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Kalevi Onnela: "Jatkuvaan sotimiseen kyllästynyt Israel luovutti Gazan palestiinalaisille aikoinaan vapaaehtoisesti, tosin osa alueella asuneista israelilaisista jouduttiin siirtämään väkivalloin jäljelle jääneeseen Israeliin. Israel säilytti Gazan rajojen kontrollin varmuuden vuoksi, kunnes nähtäisiiin, loppuvatko hyökkäykset israelilaisia vastaan. Näinhän ei käynyt, Hamas otti vallan Gazassa ja hyökkäykset vain jatkuivat. Ei ole ihme, että Israel turhautuu. Onko siis kohtuutonta todeta kuten Petri Mäkelä, että Hamas saa mitä on tilannut? Ja mitä sitten kun israelilaisten pinna palaa lopullisesti?"

Petri Mäkelä: "Hamas on vaatinut Israelin joukkojen vetäytymistä gazasta ennen tulitaukoa. Tämähän olisi voitto Hamasille ja takaisi kriisin jatkumisen, kun Hamas voisi esiintyä IDF:n pakoon ajaneina sankareina."

http://petrimkel.puheenvuoro.uusisuomi.fi/172667-i...

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren

Juutalaisten vaikeus tässä maailmassa on ollut etteivät tunnu sulautuvan kulloiseenkiin ympäristöö.
Mustalaiset on toinen ryhmä joka ei tahdo sulautua ympäristöön.
Neekeritkin sulautuvat ja vain väri erottaa.
Toisen polven ulkosuomalainen tuskin paljon pohtii suomalaisuuttaan.
Juutalaisten eriseuraisuus on aiheuttanut heille paljon ongelmia.
Mitä luulet paljonko tämä eriseuraisuus liittyy nykyisen Israelin hankaluuksiin?

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Keijo,

ovat sulautuneetkin kyllä - täällä lisää infoa kysymyksiisi:

Maahanmuutto ja monikulttuurisuus :
http://todellisuus.org/index.php?topic=207.70;wap2

Efraim elää - Libanonin lumi:
http://libanoninlumi.vuodatus.net/lue/2014/02/efra...

Myös Suomessa kantaväestön pako on jo täydessä käynnissä:
http://reijotossavainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1...

Palestiinan kansalliset ja aluekysymykset:
http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/th...

Mikä muu valtio kuin Israel, käyttäytyisi yhtä maltillisesti ..

http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.p...

juutalaisuus | Toinen näkemys :
https://toinennakemys.wordpress.com/tag/juutalaisuus/

Goebbels (April 1945) : ”There will come a day, when all the lies will collapse under their own weight, and truth will again triumph.”

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren

"Tekstilainauksessasi luki että Palestiinan arabit ovat
Palestiinassa jo aikaisemmin eläneiden juutalaisten ja kristittyjen jälkeläisiä. Mistään Palestiinan
alkuperäiskansasta siinä ei puhuta."
Tåsså se on missä osa sukulaisisista on valinnut väärän uskonnon ja suku on aina pahin.
Kaikilla kolmella ryhmällä on yhteista että heilla on vain yksi jumala toisin kuin monella muulla kansanryhmilla joilla oli eri jumalia tarpeen mukaan.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Israelin suurlähettiläs: "Jos he eivät ammu, me emme ammu" – katso koko haastattelu:

http://yle.fi/uutiset/israelin_suurlahettilas_jos_...

EU vaatii Hamasin ja muiden terroristijärjestöjen aseistariisuntaa:

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/ulkomaat/47...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

EU LAHJOITTAA HAMAS-TAISTELIJOILLE/TERRORISTEILLE 5000 UUTTA RAKETTIA:

http://jamesgonzo.wordpress.com/2014/07/30/eu-lahj...

Hamas teloitti kymmeniä gazalaisia:

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/ulkomaat/47...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

7 näkökohtaa Israelin operaatioon Gazassa:

http://juhanihoo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/171785-7...

Israel, unlike Hamas, isn’t trying to kill civilians. It’s taking pains to spare them.

According to many critics, Israel is slaughtering civilians in Gaza. It’s “purposefully wiping out entire families,” says an Arab member of Israel’s parliament. It’s committing “genocide—the murder of entire families,” says Mahmoud Abbas, the president of the Palestinian Authority. Iran says Israel has committed “massacres against the defenseless Palestinians.”

The charges are false. By the standards of war, Israel’s efforts to spare civilians have been exemplary.

http://www.slate.com/articles/news_and_politics/fr...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Israeli Spokesman "Hamas killed Palestinian children to make us look bad" :

http://www.youtube.com/watch?v=5oesBeCFAlg

Hamas Using UN Ambulance:

http://www.youtube.com/watch?v=5oesBeCFAlg

”En ole koskaan kuullut että Israelin armeija sijoittaisi ohjuksensa ja ydinpomminsa päiväkoteihin ja synnytyslaitoksiin. Israel ei toimi kansalaistensa kannalta raukkamaisella tavalla kuten Hamas. Hamas pitäisi kaiken järjen mukaan saattaa kansainväliseen sotarikostuomioistuimeen toiminnasta ihmisyyttä vastaan.”

Mikael Torppa: ”Mosab Hassan Yousef "vihreä prinssi" on yhden Hamasin perustajajäsenen poika. Tämän takia hänen todistuksensa ja lausuntonsa Hamasin toiminnasta ja Islamista on todella merkittävä.
Mosabin mukaan Hamas tappaa ja surmaa palestiinalaisia saavuttaakseen omia etujansa sekä saadakseen Israelin näyttämään syylliseltä tekoihin, joita Israel ei ole tehnyt.

Mosab kertoo islamilaisen elämän olevan kuin tikapuut, joiden ylimmässä päässä ovat itsemurhaiskuja tekevät muslimit, jotka tappavat Allahin "kunniaksi" terroristi-iskuissa viattomia siviilejä (naisia ja lapsia) sekä muita ihmisiä.

Mosab ihmetteli sitä kuinka Hamas kidutti ja tappoi omaa väkeänsä, niin vankilassa kuin sen ulkopuolella.

Mosab sanoo, että Hamas ei pysty tekemään rauhaa Israelin kanssa. Mosabin mukaan se on vastoin sitä mitä heidän jumalansa sanoo heille. Mosab sanoo, että Hamasin mielestä vääräuskoisen kanssa voi tehdä tulitauon, mutta ei rauhaa. Mosab sanoo, että Hamas ei arkaile surmata palestiinalaisia, kuten he tekivät Gazan vallankaappauksen yhteydessä. Mosab sanoo, että israelilaiset eivät koskaan tekisi sellaista omille kansalaisilleen.

Mosab sanoo Israelin välittävän palestiinalaisista enemmän kuin Hamasin tai Fatahin johtajat.

Mosabin mukaan Hamas on terrostijärjestö, joka on suorittanut monia iskuja siviilejä vastaan ja he ovat vastuussa israelilaisten, kansainvälisten ja jopa palestiinalaisten ihmisten kuolemista.”

http://koti.phnet.fi/petripaavola/hamasinpoika.html

”Kuka voi olla niin tunteeton, että sissijoukkonsa sijoittaa siviilien seläntaakse ja sekaan? Jo Arafatin joukot piilottelivat Libanonissa pakolaisleireissä naisia ja lapsia kilpenä käyttäen.
Itsenäisyystaistelija pukeutuu asepukuun, ei pommeineen burgaan.”

”Juutalainen arvostaa elämää hyvin samalla tavalla kuin yleisesti lännessä. Siksi tarpeettomia kuolonuhreja pyritään välttämään mm. käyttämällä lähes pelkästään kalleimpia täsmäaseita ja varmistamalla maalin lainmukaisuus ennalta. No, hyvä on, joskus virheitä sattuu huolellisellekin.

Islamisti toimii toisin johtuen seuraavasta logiikasta:

1. Jos tapan juutalaisen, voitan.
2. Jos tapan juutalaisen lapsen tai vanhuksen, juutalainen kärsii ja olen lähempänä voittoa.
3. Jos juutalainen tappaa lapseni tai vanhukseni, olen marttyyrin omainen, ja arvostukseni yhteisössäni kasvaa. Siis hyödyn tilanteesta.
4. Jos juutalainen tappaa minut, olen marttyyri ja Allah palkitsee minut taivaassa neitsyillä ym. Voitan siis silloinkin.

Islamisti siis voittaa aina riippumatta siitä, mikä on hänen tai hänen lastensa kohtalo.

Tämä iso ero elämänkatsomuksellisissa asioissa näkyy kaikessa sodankäyntiin liittyvässä. Islamistit käyttävät tästä syystä omiaan ihmiskilpinä ja ampuvat surutta mahdollisimman suuria asutuskeskuksia aseilla, jotka eivät mitenkään pysty tekemään eroa sodankäynnin sääntöjen mukaisten laillisten maalien ja laittomien välillä.”

”Esimerkkkisi edustavat alle 0,3 prosenttia Israelin tähänastisista maaleista. Kovin pieni on erehtymisprosentti, vaikka kaikki olisivat erehdyksiä. Vertailun vuoksi Hamasin osumisprosentti sotilaallisiin, siis laillisiin, maaleihin taitaa olla alle prosentin luokkaa. Sen erehtymisprosentti siis on yli 99.

IDF ei muuten pommittanut toimittajia vaan Hamasin viestintälaitteistoja (satelliitti- ja releasemia), joiden kanssa samaan rakennukseen jotkut uutistoimistot olivat perustaneet toimistonsa. Nuo viestintälaitteet ovat täysin laillisia maaleja. IDF on jo monta päivää varoittanut ihmisiä tulemasta lähelle Hamasin siviilien keskelle sijoitettua infraa.

Tyhmiä toimittajia, jos majoittuvat maaliin! Siellä nimittäin käydään sotaa.”

”An Arab View...
This hostility is the direct result of years of anti-Israel and anti-Western incitement in the Arab and Muslim world -- not only toward Israel but also toward the United States. In today's world of the Palestinians, anyone who talks about peace with Israel is a traitor and a collaborator; but anyone who calls for the destruction of Israel and fires rockets at Tel Aviv and Jerusalem is a hero.

http://www.gatestoneinstitute.org/3457/arab-view”

Innocent Hamas & Evil Israel - Liberalism at Work (1/2) :

Hamas rocket misfires and "work accidents" have killed Palestinian children.

http://www.youtube.com/watch?v=dK-DYB6YgU8

Innocent Hamas & Evil Israel - Liberalism at Work (2/2):

http://www.youtube.com/watch?v=nPYfHMT3KYc

”Sitäpaitsi jokaisen Hamasin ampuman raketin voi tulkita sotarikoksena, sillä ne ovat niin epätarkkoja.”

Gazan kyyneleet:

http://janne684.puheenvuoro.uusisuomi.fi/124834-ga...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

”Sitäpaitsi jokaisen Hamasin ampuman raketin voi tulkita sotarikoksena, sillä ne ovat niin epätarkkoja.”...

Miksi Israel iski jälleen?:

http://www.kolumbus.fi/gematria/miindex.htm
Hamas Terror Cell Received Advanced Training in Malaysia:

http://www.breakingisraelnews.com/19357/hamas-terr...

The View from Israel:

http://israeltheviewfromhere.blogspot.fi/

Kl denies report Hamas fighters trained in Malaysia:

http://www.todayonline.com/world/asia/kl-denies-re...

Hamas tactics exact high toll in Israeli ground thrust:

http://www.thestar.com.my/News/World/2014/07/24/Ha...

Putrajaya denies report that Hamas fighters trained in Malaysia:

Israel's Netanyahu Won't Stop Until Gaza Tunnels Are Destroyed; Malaysia Denies Training Hamas Members :

http://www.ibtimes.com/israels-netanyahu-wont-stop...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Hamas soldiers trained to fly parachutes in Malaysia, says report - See more at:

http://www.themalaysianinsider.com/malaysia/articl...

Obama vaati Hamasia vapauttamaan israelilaissotilaan:
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-12887210457...

Kohtahan Nato/USA Gazassakin - loppuu Hamasinkin jihadistiset kyykäärmeilyt…

"Marjatta ja Ilkka Hyttinen: Joka sinua (Israel) siunaa, sitä Minä (Jumala) olen siunaava ja joka sinut kiroaa, sitä Minä (Jumala) olen kiroava.. sanoo Raamatun Sana. - Jumala katsoo kansakuntia, miten kukin kansakunta suhtautuu Israeliin.. Samoin on meidän jokaisen yksilön kohdalla.. - Älkäämme vetäkö Raamatun Jumalan kirousta päällemme kansakuntana tai yksilöinä...
https://www.facebook.com/marjattajailkka

Pitäisikö Israelin luopua puolustuksesta? :

http://teppoturja.puheenvuoro.uusisuomi.fi/172347-...

"Kovasti heidän uskonsa ylistää kuolemaa, tuhoa ja vihaa ja http://en.wikipedia.org/wiki/Munich_massacre, tätä ihaillaan. Sairas se on arabien uskontokin lapsisotilaineen, vaikkakaan Tuomioja ym. ministerit, eivät näe tässä mitään tuomittavaa..."

Fatah Facebook video: "Al-Aqsa Martyrs’ Brigades still have a finger on the trigger:

http://www.palwatch.org/main.aspx?fi=471&doc_id=11517

Violence and terror:

http://www.palwatch.org/main.aspx?fi=941

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Antisemitismi on ennakkoluuloa, halveksuntaa ja jopa vihaa juutalaisia kohtaan, kaikkia juutalaisia kaikkialla, vain siksi että he ovat juutalaisia.

On kuitenkin täysin mahdollista, että tämä kiihkeä antisionisti (vastustaa sionismin jatkuvaa kolonialistista hanketta) olematta millään tavalla juutalaisvastainen (antisemitisti) – mutta:.

Ef. 4:27 älkääkä antako perkeleelle sijaa

Jaak. 4:7
Olkaa siis Jumalalle alamaiset; mutta vastustakaa perkelettä, niin se teistä pakenee.

Kristityt sionistit uskovat, että juutalaiset ovat edelleen Jumalan valittu kansa yhdessä kristittyjen kanssa (Room. 11:17-24). Tämän vuoksi kristityt sionistit ovat sionismin kannattajia ja tukijoita. Toisin kuin sionismi (joka on juutalaisten poliittinen kansallisuusliike) kristillinen sionismi on uskonnolliselta pohjalta rakentuva Kristukseen uskoon pohjautuva ideologia.

Finnish Reporter Admits Rockets Fired From Shifa Hospital:

http://www.israellycool.com/2014/08/01/finnish-rep...

Totta ja mediatarua Gazasta:

http://terokaski.wordpress.com/2014/08/01/totta-ja...

Sirpa Rikkinen: ”Tuo Red alert appsi, joka ilmoittaa tabletille punaisena hälytysmerkkinä joka kerta kun Israeliin on iskenyt raketti, on kyllä järkyttävä, suosittelen hankkimaan. Se tuo eteesi Israelin Live-TODELLISUUDEN ja pistää sinut keskelle tapahtumia ja kummasti alkaa yhtäkkiä muistaa Israelia rukouksissa.

Ruutuun ilmaantuu paikka ja kellonaika ja siitä myös näkee ihmisten kommentit suoraan.

Oli kyllä havahduttavaa havaita, että tänäkin aamuna niitä raketteja on paukkunut yhtä soittoa!! Kyllä on todellakin jollain YLE:llä vääristynyt kuva Israel tilanteesta!”

Risto Hyttinen: Uskomatonta, miten lapsia opetetaan vihaamaan! :

Gaza's Palestinians are trapped under Hamas:http://blogs.timesofisrael.com/gazas-palestinians-trapped-under-hamas/

#NoMasHamas! Save the Children of Gaza from Hamas's war crimes!

https://www.facebook.com/StandWithUs/photos/a.3509...

Tältä näyttää Israelin täsmäohjusisku Gazaan – kuvalinkki:

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-12887212460...

Mikä oikeastaan on Gaza? :

http://terokaski.wordpress.com/2014/07/29/mika-oik...

You Won’t Believe What the Son of Hamas Just Said on CNN! :

http://www.israelvideonetwork.com/you-wont-believe...

How to make a Hamas hero :

http://www.jewsnews.co.il/2014/07/29/how-to-make-a...

What this Quranic scholar said will shock you…and probably make you puke:

http://www.jewsnews.co.il/2014/07/29/what-this-qur...

More despicable lies against Israel, this is just absurd:

http://www.jewsnews.co.il/2014/07/28/more-despicab...

"Koraanissa ei ole sellaista kuin Palestiina. Allah antoi Pyhän Maan Israelin lapsille tuomiopäivään saakka." Tekstissä mainitaan, etteivät arabiterroristit tule menestymään tuhoaikeissaan, koska se perustuu valheelle. Kannattaisi lukea... :

You will not believe what this Jordanian muslim scholar has to say about ‘Palestine’ :

http://www.jewsnews.co.il/2014/07/25/you-will-not-...

Riitta Kvist: - Tässä hetki, missä helvetti ja pimeä maailma lyövät kättä. Miksi näiden lasten piti kuolla Gazassa? Israelia syytetään jatkuvasti sotarikoksista mm lapsia kohtaan, mutta voitko kuvitella sivistysvaltiossa koskaan tapahtuvan tällaista, heidän toimestaan, joille elämä on kultaakin kalliimpaa? Vai onko sittenkin kuvaaja tulossa kuvaamaan uusia "Israelin tappamia" Gasan lapsia ja tarvitaan materiaalia? Katso noita lapsia silmiin ja ajattele heitä hetki, kun seuraavan kerran. syytät Israelia!
Hamas kill children in aaza....חמאס הורג ילדים בעזה — henkilön Abshalom Charikar kanssa. :

https://www.facebook.com/photo.php?v=743949218997884

Hamasin perustajan poika, muslimi, Mosab Yousef Hassan kääntyi kristityksi. Mitä islam terroristille tai tavalliselle muslimille merkitsee? 'Son of Hamas' De. :

http://youtu.be/RIqEOzLocAU

Hyödylliset idiootit:

http://www.seurakuntalainen.fi/blogit/stigin_kynas...

Israel moraalisesti sairaan yhteisön naapurina:

http://www.seurakuntalainen.fi/blogit/kangas/936/i...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Totta ja mediatarua Gazasta

01/08/2014

Tässä sodassa on edetty näytelmien ja harhautusten vaiheeseen. On aika päästä vähän kurkistamaan myyttien ja faktojen alueelle.

Sodan alussa julkistettiin myytti kolmesta murhatusta pojasta sodan syynä. Todellisuudessa sota oli jo alkanut 200 ammutun raketin voimin ja maasotakin alkoi paljon uutisoitua aiemmin tunnelien kautta tulleen terroristiryhmän hyökkäyksellä. Media ei puhukaan faktoista, vaan Israelin toimia agendalleen sopivasti tulkiten.

Tavallinen asetelma toisessa myytissä menee niin, että itsenäisyystaistelijat puolustuksekseen ampuvat kotitekoisia naulapommeja ja Israel vastaa siihen monikymmenkertaisella modernilla voimalla.

Tässä ensimmäiseen asiaan riittää Hamasin omien tiedotteiden ottaminen todesta. He eivät hyväksy palestiinalaisvaltiota, joten he eivät taistele itsenäisyydestäään. He hyväksyvät vain pan arabialaisen kalifaatin, jolla ei ole uskonnollisesta johdosta riippumatonta valtiollista toimintaa. Tämän toteuttamiseksi he näkevät tärkeimmäksi osatavoitteeksi Israelin tuhoamisen. Mitä hyvää läntiset rahoittajat näkevät tuossa kalifaatissa, kun sen yrittämistä rahoittavat? On itsepetosta väittää rahojen menevän muuhun.

Tänään tarkistamaton tietoni on, että Gazasta lentää seitsemää sorttia räjähtävää marerialia Israelin siviilien tuhoksi. Sitä ei ole millään syyllä luokiteltavissa puolustautumiseksi. Suurimmat kärjet kantavat 200 kg räjähdepanokset. Molemmat luvut voivat olla alakantissa. Suurimmat pamaukset kuuluvat 20 km päässä. Ovat siis melko tehokkaita. Tiedämme sen salaisuuden, miksi vahinkoja tulee niin vähän.

Kun Israel iskee, kaikki näyttää menevän murusiksi vain syvä kuoppa on jäljellä. Näin kuvat kertovat. Tähän asiaan on syytä paneutua vähän paremmin. Kuvia on hyvä oppia lukemaan. Kun räjähdyskohteesta nousee musta savupatsas, voi näitä taloja ehjänä nähneenä todeta, että siellä ei pala talojen kivet. Israelin raketti on löytänyt silloin jotakin palavaa ja räjähtävää materialia. Savun väristä ja sen muttumisesta voi päätellä lisää.

Kun varastot räjähtävät, niin savuun voi sekottua montusta jälkiräjähdyksessä nousevaa rakennusmaterialien pölyä. Lähikuvassa monttu on silloin tyhjentynyt huomattavasti rakennusmaterialista ja ne on ympäristössä. Kuoppakin on syventynyt. Tämä valtava talonjätteet poistava räjähdysvoima ei ole peräisin Israelin ylimitoitetusta voimasta vaan terroristien varaston räjähteistä. Räjähdys on tapahtunut altapäin. Tämä todellisuus on tuntematon medialle ja lausuntoja antaville poliitikoille.

Kuvissa on harvoin niitä sotilaskohteita, joissa ei ollut räjähteitä vaarantamassa terrorijärjestöjen johtajia. Aiemmin pari johtajaa kuoli kellarivarastojen tapaturmaisessa räjähdyksessä. Näissä kuvissa sortuneen rakennuksen katto on ylimpänä kuvassa.

Kolmas laji kuvissa on sellaiset, joissa rakennuksissa on hajonnut jotakin. Useimmissa tapauksissa kohteena on ollut raketinampujat. Seinien runsaat kolot kertovat siitä. Israelin pommittamaksi väitetyn koulun vauriot ovat syntyneet matalalta lentäneestä seinään osuneesta räjähteestä. Toisessa tapauksessa katossa oli Hamasin raketeille tyypillinen sisäänmenoreikä.

Nämä tapaukset panevat arvelemaan todellisen tapahtuman poikkeavan oleellisesti median tiedoista. Onko kyseessä näytelmät joilla yritetään saada lisää maailman myötätuntoa Israelin piikkiin saatujen siviiliuhrien kautta? Odotellaan tutkimustietoa.

Mediassa uutisoidaan, että Israel hyökkää jopa UNRWA:n klinikoille. Nyt tämäkin myytti on saanut tutkittaessa koko selityksensä. Kyseessä oli vanha Punaisen Ristin käytöstä poistettu klinikka. Nykykäyttö oli terroritunnelin sisäänkäynti. Sisäänkäynnin suojaamiseksi seinään oli ripustettu UNRWA:n kyltti. Rakennus oli ansoitettu. Seinissä oli kaksitoista isoa räjähdettä. Rakennuksen ampui Hamas ei Israel. Kun sotilaat menivät sisälle tuli Hamasin raketti, joka räjäytti seinien räjähteet ja katto putosi Israelin sotilaiden päälle kolme kuoli ja useita haavoittui. Mediamme tuskin korjaa uutisointiaan.

Näyttävästi uutisoitiin, että Israel hyökkäsi sairaalaan ja siviilejä kuoli. Totuus on, että ensin sairaala evakuoitiin yhteistyössä henkilökunnan kanssa. Se onnistui, mutta sitä en tiedä, ovatko yhteistyötä tehneet evakuoijat enää hengissä. Rakennuksessa oli sekä Hamasin, että Jihadin asepajat. Täsmäpommit menivät kolmeen kohtaan ja kolme savupatsasta nousi. Räjähdyksiä varastoissa oli lähes kymmenen. Uhrien väittäminen siviileiksi on hyvin kyseenalaista.

Ehkä vielä noista uhriluvuista. Kansainvälinen periaate on, että sotilaskohteessa oleskeleva ei ole siviili. Sillä periaatteella IDF laskee siviilejä olevan uhreista alle 10%. Tätä siviiliuhrimyyttiä on syytä purkaa.

Israelissa on useampia toimijoita jotka käyvät uhrit läpi nimi nimeltä. Niissä listoissa näyttävät olevan mukana Hamasin teloittamat Israelin kanssa yhteistyöstä epäillyt ja mielenosoittamisen takia teloitetut. Sukupuolijakautuma on hyvin miesvoittoinen ylivoimaisesti eniten edustettuna on miesten 18-38 ikäluokka. Osa uhreista on listoilla useampaan kertaan. Jokunen on kuollut listojen mukaan kolme kertaa. Listoissa ei erotella onnettomuuksissa, harhaluodeista, eikä harhautuneista raketeista kuolleita.

Listojen rakentamisen yleispeiaate on pitää kaikki, jos suinkin mahdollista siviileinä. Vain ne jotka ovat ase kädessä toteamishetkellä ovat taistelijoita. Tälläisiä ”siviili” ryhmiä ovat esimerkiksi rakettiauton kuskit, raketinampujat, raketinkokoajat, autojen lastaajat ja kaikki aseiden parissa työtä tekevät. Etulinjassa taisttelevat 16-18 vuotiaat arabipojat muuttuvat lapsiuhreiksi tilastoissa.

Länsimaiden median osuus tässä uhritilastojen vääristelyssä on merkittävä. Mediasympatian saavuttamiseksi Hamasin järjestämänä kuolleet siviilit pitäisi ensisijaisesti laskea median syyksi. Jos tämä kieroutunut järjestelmä kokonaisuutenaan paljastuisi ja Hamas saisi sen mukaisen kohtelun mediassa, tuloksena olisi melkoinen siviiliuhrien säästyminen. Kenenkään ei pitäisi sympatisoida syyttömien ihmisten tietoista uhraamista.

Vielä otan yhden myyttin, jonka mukaan tulitauko on askel rauhaan. Islamin mukaan tulitauko, hudna on aika asemien parantamiseen. Juuri näin se on Gazassa toiminut. Raketit siirtyy jäljelläoleviin ampumiskelpoisiin paikkoihin. Sen lisäksi on koottu Israelin kanssa epäillyt ja mieltä osoittaneet teloitettavaksi. Nyt tämän viimeisen tulitauon tehtävänä oli järjestää IDF:lle yllätystilanne, jotta saatiin vihdoinkin israelilaissotilas kidnapattua. Islamistien kanssa ainut askel rauhaan on se, että he joutuvat tunnustamaan vihollisen itselleen ylivoimaiseksi. Sekin tilanne on ongelmallinen. Koska silloin menee kunnia, jonka palauttamiseen on löydettävä keinot.

Tässä tulitauon tarkoituksesta:

Soldier Kidnapped During Ceasefire:

http://www.collive.com/show_news.rtx?id=31399

Monet ovat keränneet myyttejä ja faktoja. Lisää tietoa löytyy. Tässä on yksi kerääjä.

http://www.aish.com/jw/me/10-Myths-and-Facts-about...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Pekka Juhani: ” Sanohan Husu miksi Israelia ei pidä perustaa alueelle jossa on heidän pyhin paikkansa ja mistä he ovat peräisin ja niille rajoille jossa heidän valtionsa oli aikoinaan.

Jos mandaattia ei olisi laadittu, kyseinen alue olisi liitetty Syyriaan. Mitään itsenäistä palestiinan valtiota ei olisi koskaan perustetu.

Miksi sitten juutalaisten olisi pitänyt jäädä jälleen vainottaviksi antisemitistisen Syyrian valtaan? Damaskos oli ennen toista maailmansotaa antisemitistisen toiminnan keskuksia ja toisen maailmansodan aikana erittäin antisemitistinen. Sieltä sai suojapaikan mm. Alois Brunner, Adolf Eichmannin paras mies joka oli vastuussa 140 000 juutalaisen tappamisesta. Miksi juutalaisten olisi pitänyt jäädä muslimien vallan alle? Ei mistään syystä.

Hyvä vertauskuva olisi se että valtaamme Saudi-Arabian, jyräämme heidän pyhimmän paikkansa, tapamme suurimman osan asukkaista ja kiellämme arabeja ja yleensä muslimeja enää koskaan saapumasta sinne. Nimeämme maan vaikkapa Piglandiaksi tai Yankeelandiaksi. Se olisi muslimeja kohtaan samanlainen häväistys mitä juutalaisille on tehty tuhoamalla heidän pyhin paikkansa ja nimeämällä alue Palestiinaksi. Muutaman vuosikymmenen päästä olisimme natiiveja ja siellä syntyneet lapsemme olisivat oikeutettuja pakolaisstatukseen jos niin kävisi että muslimit ajaisivat heidät kotoaan jonka ovat ihan itse rakentaneet.

Näin Israelissa ja Juudeassa on aikoinaan käynyt. Olisiko tämä oikein?
Niistä kansoista jotka Jerusalemia ja Israelia pitäneet hallussaan vain juutalaisilla ei ole omaa maata. Kaikilla muilla on omat valtionsa joilla on ihan oikeat rajat. Miksi juutalaisilla ei saisi olla maata jolla on ihan oikeat rajat?”

Pekka Juhani: ”Jos saarto purettaisiin, Hamas saisi lisää aseita ja tarvikkeita tunnelien rakentamiseen. Israel on ilmoittanut vetäytyvänsä kun 5 vuotta rakennetut tunnelit Israelin puolelle on tuhottu. Tosin se jatkaa vastaiskuja jos Hamas jatkaa rakettien ampumista. Ja siviilejä tulee kuolemaan.

Israelin toimet eivät täytä kansanmurhan tunnusmerkkejä eikä se ole peruskirjoissaan tällaista tavoitetta asettanut toisin kuin arabiosapuoli.

Gazaa saartaa myös Egypti Muslimiveljeskunnan sisarjärjestön Hamasin takia.

Jotta rauha tulisi alueelle. Husun pitäisi vaatia palestiinalaisviranomaisia muuttamaan peruskirjansa niin ettei niissä vaadita Israelin tuhoamista. Rauha tulisi heti.

Jos kuviteltaisiin tilanne että yrittäisin tappaa sinut ja perheesi ja yrittäisin toteuttaa sen muutaman kerran, mitä tekisit? Yrittäisitkö saada minut tulitaukoneuvotteluihin kotiisi kahvipöydän ääreen?

Antaisitko minun kulkea vapaana ja suunnitella uusia yrityksiä? Vai yrittäisitkö saada minut vankilaan niin etteivät yritykset toistuisi?
Olen pettynyt Husuun, siis todella pettynyt. Luen rivien välistä että tuet Hamasia, PLOta ja Muslimiveljeskuntaa ja niiden kaltaisia liikkeitä koska ne ovat vihollisesi Israelin viholisia. Olenko oikeassa? Ihmiset ovat taipuvaisia alitajuisesti tukemaan ääriliikkeitä jos nämä sotivat omaksi viholliseksi koettua toimijaa vastaan.

Mikään toimi Israelin puolelta ei tuo rauhaa alueelle ellei arabiosapuoli tunnusta Israelia ja poista peruskirjoistaan sen tuhoamisen tavoittelemista.

Oikeasti kyse on tästä:

http://youtu.be/7sD9wJW-eq8
http://youtu.be/XvTejpelcRI

Hamasin yhden perustajan mukaan roomalaiset ja saksalaiset rankaisivat juutalaisia ja nyt heidät on tuotu Israeliin jotta muslimit voivat rankaista heitä.

Muslimit ovat tosin vainonneet juutalaisia 1400 vuotta ja tehneet ihan oikeita kansanmurhayrityksiä että sikäli tilanne ei ole uusi.”

Pekka Juhani: ”Tässä on US uutinen vuodelta 2010. Silloin oltiin tyytymättömiä siihen ettei alueelle saada terästä ja sementtiä.

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/96593-israelin-temppu-arsyttaa-”ketsupilla-ei-saada-mitaan-aikaan”

"-Ketsupilla ja majoneesilla ei saada mitään aikaan. Tarvitaan satojatuhansia tonneja sementtiä ja rautaa."
Nyt kun teräs ja sementti on mennyt Israelin puolelle tehtyjen tunneleiden rakentamiseen, mitä luulette saadaanko Gazaan vielä terästä ja sementtiä.

Aika huonosti ovat Gazassa UNWRA ja muut viranomaiset valvoneet sitä mihin rakennustarvikkeet on käytetty. Israel vaati tuolloin tiukkaa valvontaa siitä mihin kyseiset tarvikkeet käytetään. Ehkä joku on heille raportteja toimittanut, mutta jos niitä on toimitettu ne on väärennetty.
Tulee mieleen kysymys että valvotaanko rakennustarvikkeiden käyttöä ja jos joku valvoo, onko kyseinen taho kuinka puolueeton. Gaza pitäisi ottaa kansainväliseen valvontaan. Suomalaiset voisivat rakentaa alueen kuntoon niin voitaisiin varmistaa se että tarvikkeet menevät oikeisiin kohteisiin.”

”Jouni Suonsivu: Henry, sinun logiikassasi on outo piirre. Israelille nimittäin on tehty vääryyttä: ensin useat valtioiden käymät Israelin tuhoon pyrkivät sodat ja sen strategian epäonnistuttua, viime vuosikymmenet terroristijärjestöjen Israelia vastaan käymät sodat, joissa näiden järjestöjen rahoittajat, aseistajat, kouluttajat ja muin tavoin tukijat ovat osin samoja kuin "aina" ennenkin, osin uusia tukijoita kuten Turkki. Tällä menetelmällä pyritään kääntämään maailmanyhteisön mielipidettä Israelia vastaan ja pyritään maalaamaan Daavid Goljatiksi sekä Goljat Daavidiksi. Gaza sekä Samaria-Juudea (arabiaksi Yahuda was-Samerah eli ns. "West Bank") ovat kiistanlaiset 1967 konfliktin jälkeen kuten tiedät.

Kehotin sinua jo aiemmin tutustumaan vasemmistolaisen, espanjalaisen ex-parlamentaarikko Pilar Raholan artikkeleihin Lähi-idän aihepiiristä. Artikkelin kohdalla lipun kuvaa klikkaamalla saat englanninkielisen käännöksen, joka on saatavilla melko monesta niistä. Meidän vasemmalla olevien ei tarvitse olla johdateltavia lampaita ulkoistetulla tai peräti poissa olevalla ajattelulla. Sama pätee tietysti myös oikealla oleviin Israelia ja sen toimia anti-israelismin prisman läpi katsoviin. Sama pätee kaikkiin niihin, jotka ostavat sen, mitä kamerat nimenomaan näyttävät tuolla, missä kameroita ja toimittajia on tiheimmin koko maailmassa. Medialukutaidon puute on huutava.
Antisemitismi:

http://www.pilarrahola.com/3_0/ARTICULOS/default.c...
Lähi-itä:
http://www.pilarrahola.com/3_0/ARTICULOS/default.c...
Terrorismi:
http://www.pilarrahola.com/3_0/ARTICULOS/default.c...

Tero Kaski: Mitä ajattelemme uskontojen temppeleistä sekä niille kuuluvasta kunnioituksesta ja arvostuksesta? Osaammeko kuvitella kauniissa temppelissä saarnaa, jossa keskeisenä aiheena on velvoitus tappaa naapurikansa? Osaammeko ymmärtää rukousta tässä temppelissä, jossa pyydetään apua mahdollisimman monen naapurikansan jäsenen murhaamiseen? Luonnollisena jatkona tälle on tietenkin asevaratojen kokoaminen tähän temppeliin.

Hamas uses places of worship in Gaza to store weapons, fire rockets, and conceal tunnels. An organization that uses mosques for military purposes should not complain when mosques may become legitimate military targets.
Hamas uses places of worship in Gaza to store weapons, fire rockets, and conceal tunnels. An organization that uses mosques for military purposes should not complain when mosques may become legitimate military targets.
https://www.facebook.com/idfonline/photos/a.250335...

http://abdirahimhussein.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Tätäköhän Abdirahimkin yrittää ajella Suomeen Keskustan selän takana:

Suomea puhuva mies terroristijärjestön videolla: "Sharia tulee Suomeenkin":

http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194918829349/art...

Tero Kaski: Mitä ajattelemme uskontojen temppeleistä sekä niille kuuluvasta kunnioituksesta ja arvostuksesta? Osaammeko kuvitella kauniissa temppelissä saarnaa, jossa keskeisenä aiheena on velvoitus tappaa naapurikansa? Osaammeko ymmärtää rukousta tässä temppelissä, jossa pyydetään apua mahdollisimman monen naapurikansan jäsenen murhaamiseen? Luonnollisena jatkona tälle on tietenkin asevaratojen kokoaminen tähän temppeliin.

Hamas uses places of worship in Gaza to store weapons, fire rockets, and conceal tunnels. An organization that uses mosques for military purposes should not complain when mosques may become legitimate military targets.

https://www.facebook.com/idfonline/photos/a.250335...

Tero Kaski: Nämä on järkyttäviä uutisia. Tulitauko neuvotellaan, että humanitäärinen apu voidaan tuoda. Rikotaan tulitauko ja lisäksi ammutaan avun tuojia.

Hamas forces Palestinian civilians to suffer. Hamas is responsible for the humanitarian situation in Gaza. Share this if you agree.

https://www.facebook.com/idfonline/photos/a.250335...

Niin sitä pitää, jotta hamaislaisvääristely olisi täydellistä...

Tero Kaski: Oli murtavaa lukea tätä. Olen niin paljon toivonut uuden Herran soturipolven kasvua ja vahvistumista, hengellisen miehuusiän saavuttamista.

http://janiliukkonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1730...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Esa Mäkinen ”Israel tuhoaa kaiken? Vuonna 2005 miehityksen päättyessä, kun juutalaisten siirtokuntia Gazassa tyhjennettiin Maailmanpankin James Wolfensohn organisoi keräyksen, jonka tuotolla ostettiin siirtokuntien kasvihuoneet ja ne luovutettiin käyttökunnossa kaikkine varusteineen palestiinalaishallinnolle. Niistä piti tulla itsehallinnon merkittävä taloudellinen selkäranka. Ne tuhottiin ja ryöstettiin heti. Palestiinalaispoliisit saattoivat vain seurata vierestä, kun väkimassa vyöryi rikkomaan ja pöllimään pumput, letkut, muovit ja alumiinit ym. Samaan aikaan Hamas piti voitonparaatia.”

Pekka Juhani ”Ahvenanmaan hallintolaissa ei ole merkintää Suomen tuhoamisesta eikä siellä kielletä Suomen olemassaoloa. Tämä on tilanne arabiosapuolella.

Jordania ja Egypti ovat tunnustaneet Israelin ja sotaa eikä siviiliuhreja ole sen jälkeen tapahtunut.

Siinä olisi mallia PLOlle ja Hamasille ja muille arabimaille, jos halauavat rauhaa.”

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/71050-rajusti-arvo...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

”Poliittisen viestin lähettäminen ja pelon luominen

Terrorismin tutkijat tuntuvat olevan varsin yksimielisiä siitä, että yksi terrorismin ulottuvuuksista on pelon aikaansaaminen ja vaikuttaminen laajempaan ihmisryhmään kuin iskujen välittömiin kohteisiin (katso luku 2.2.). Hoffmanin mukaan yksi terrorismin muista väkivallan muodoista erottavista piirteistä on: ”designed to have far-reaching psychological repercussions beyond the immediate victim or target” (Hoffman 1998, 43). Paastelan mukaan terroristien tarkoituksena on usein levittää pelkoa, jopa epätoivoa tavallisten ihmisten keskuudessa, ei pelkästään poliittisten johtajien joukossa (Paastela 2005, 24). Pelon luominen laajempaan ihmisjoukkoon on mielestäni sekä ei-valtiollisten ryhmien että valtioiden harjoittaman terrorismin ehkä keskeisin ulottuvuus. Homerin mukaan se, mikä erottaa terrorismiin kuuluvat teot muusta voimankäytöstä ja väkivallasta on juuri se viesti, jonka teot välittävät niille, jotka eivät ole iskujen varsinaisia kohteita (Homer 1984, 168). Sana terrori viittaa latinalaisissa juurissaan juuri kauhuun. Terrorin harjoittajien tärkeä vaikutin on nimenomaan tarkoitus levittää pelkoa ja epävarmuutta. (Karlsson 2005, 13.)

Pelon ilmapiirin ja laajoihin ihmisjoukkoihin vaikuttamisen korostaminen kuitenkin mahdollistavat tiettyjä varsin kyseenalaisia päätelmiä. Peter Alan Sproatin mukaan kansanmurhaa ei voida pitää valtioterrorismina, sillä kansanmurhan tarkoituksena ei ole vaikuttaa välittömiä uhreja suurempaan kansanryhmään. Huolimatta siitä, että esimerkiksi juutalaisten kansanmurha sisälsi mitä brutaaleinta viattomiin kohdistuvaa valtion harjoittamaa väkivaltaa, ei sitä Sproatin mielestä voi pitää valtioterrorismia. Holokaustin tarkoituksena ei ollut vaikuttaa muihin, vaan tuhota juutalaiset kokonaisuudessaan. (Sproat 1997, 126, 140.)

Sproatin päättely on mielestäni teoreettisesti kestämätöntä ja moraalisesti sietämätöntä. Ellei natsien suorittamaa juutalaisten kansanmurhaa tai turkkilaisten suorittamaa armenialaisten kansanmurhaa 1910-luvulla pidetä valtioterrorismina, niin siinä tapauksessa on mielestäni kyseenalaistettava, voidaanko mitään väkivallantekoja ylipäätään kutsua valtioterrorismiksi.

Toiseksi on vaikea kuvitella, etteivät natsien juutalaisvainot olisi aiheuttaneet kauhua ja pelkoa paitsi juutalaisten niin myös muiden Saksan vaikutuspiirin alaisuudessa olleiden vähemmistöjen keskuudessa.”

https://tampub.uta.fi/bitstream/handle/10024/78236...

Valtioterorismi ja kansanmurha Israelin yhteydessä on pelkkää urbaania legendaa, jolla Israel pyritään saamaan vain näyttämään kaikessa ao. syylliseksi!

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Riitta Kvist: Suorat sanat saudilta! Jos arabit itsekin kertovat hamasin olevan syyllinen Gasan tilanteeseen, niin miksi se on niin vaikea tajuta täällä?

Saudi Prince admits: "Hamas is responsible for what is happening in Gaza".

Saudi Official Says Hamas Responsible for Deaths in Gaza; Columnist Calls for Peace With Israel:

See news report: http://www.algemeiner.com/2014/07/28/saudi-officia...

The Japanese have some questions for ‘Palestine Supporters’…AND OH ARE THEY AWESOME:

http://www.jewsnews.co.il/2014/08/05/the-japanese-...

Yhdessä maakuntalehdessä esitettiin kysymys Israelin ystäville: "Millä oikeudella Israel miehittää Länsirantaa." Kysyjä sanoo, ettei hyväksy raamatullisia perusteluja. Tässä tulee juridiset perustelut.

http://terokaski.wordpress.com/2014/08/04/milla-oi...

"Kun varastot räjähtävät, niin savuun voi sekottua montusta jälkiräjähdyksessä nousevaa rakennusmaterialien pölyä. Lähikuvassa monttu on silloin tyhjentynyt huomattavasti rakennusmaterialista ja ne on ympäristössä. Kuoppakin on syventynyt. Tämä valtava talonjätteet poistava räjähdysvoima ei ole peräisin Israelin ylimitoitetusta voimasta vaan terroristien varaston räjähteistä. Räjähdys on tapahtunut altapäin. Tämä todellisuus on tuntematon medialle ja lausuntoja antaville poliitikoille."

Hamas Uses Hospitals and Ambulances for Military Purposes:

http://todaychristian.net/hamas-uses-hospitals-amb...

SUOJAAVA KÄRKI -OPERAATIO JA GAZAN TILANNE
Konfliktin taustaa:

http://fi.icej.org/news/special-reports/suojaava-k...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Israelin armeija ja Hamas:

http://www.kotipetripaavola.com/israelinarmeijaham...

Hamas teloitti kymmeniä gazalaisia:

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/ulkomaat/47...

”Tämän päivän (29.7.) Iltalehti siteeraa Israelin armeijan majuri Arye Shalicaria. " Emme ole ampuneet sairaalaa tai Shatin pakolaisleiriä. Tiedämme, että Hamas ampui molemmilla alueilla ja ohjukset osuivat näihin paikkoihin. Majurin mukaan Hamasin Israelia kohti ammutuista ohjuksista noin 200 kappaletta on viimeisen kolmen viikon aikana jäänyt kantomatkaltaan lyhyeksi ja pudonnut Gazan kaistaleelle. " Sillä lailla, hamas ampuu ohjuksilla OMAA KANSAANSA JA ISRAEL ON " SYYLLINEN " !!!!! 3 viikossa n. 200 ohjusta omien niskaan.”

http://www.ess.fi/uutiset/ulkomaat/2014/07/29/gaza...

LA Times: Iranin viranomaiset myöntävät Hamasin tukemisen :

http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194919305116/art...

Yle: Terroristijärjestön videolla suomea puhuu Suomessa tunnetun somalipoliitikon poika:

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-128872244243...

HARVARDIN EMERITUSPROFESSORI: MEDIAHUOMIO ROHKAISEE IHMISKILPIEN KÄYTTÖÖN :

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/ulkomaat/47...

HAMAS PAINOSTAA GAZALAISSIVIILEJÄ IHMISKILVIKSI :

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/ulkomaat/47...

Israelin joukot vetäytyneet Gazasta: Rajat ylittävät tunnelit tuhottu :
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-12887220067...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Muslimi terroristiryhmä haluaa tehdä etnisiä kristittyjen puhdistuksia:

http://www.apg29.nu/?artid=7460&hl=fi

Mikä on Iron Dome, ja miten se toimii? :

http://www.apg29.nu/index.php?artid=15876&&hl=fi

Väärä kuva Israelista :

http://www.apg29.nu/index.php?artid=15868&&hl=fi

Får sanningen inte komma fram om Gazas raketbeskjutning mot Israel? :

http://www.apg29.nu/index.php?artid=9689

13800 linkkiä Gazasta:

http://www.apg29.nu/index.php?sida=sok&q=Gaza

Edelleen:

http://www.apg29.nu/index.php?tags=gaza

Hamas har 5000 tunnlar under Gaza - ei vain ne 30... :

http://www.apg29.nu/index.php?artid=15963

Vapenvila i Gaza? :

http://www.apg29.nu/index.php?tags=Ship+to+Gaza

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Konfliktista Israelin ja Hamasin välillä kesällä 2014:

http://www.iha.fi/2014/08/05/konfliktista-israelin...

Gazaa hallitseva palestiinalaisten Hamas-järjestö on ampunut rakettejaan siviilikohteiden läheltä :

http://www.hs.fi/ulkomaat/Gazan+siviiliuhrien+m%C3...

TAKE A PEN – VETOOMUS :

”Se sodankäyntimuoto, jolla Hamas on rasittanut sekä Gazan väestöä että Israelia, on aiheuttanut paljon kärsimystä ja suuria tappioita ja vahinkoa sekä Israelin siviiliväestölle että koko Gazan alueelle. Hamas on ampunut 6300 rakettia Israelin siviilikohteisiin. Gazassa Hamas on säilönyt raketit ja muuta aseistusta pääasiassa siviilikohteisiin - asuntoihin, moskeijoihin ja kouluihin. Tuhansia raketteja ja granaatteja on ammuttu siviilikohteista, mikä on pakottanut Israelin vastamaan sotilaallisesti tavalla, joka välttämättä on johtanut siviiliväestön kärsimykseen ja omaisuusvahinkoihin.”

http://fi.icej.org/news/finland/take-pen-vetoomus

”Mitä Israelin ilmaiskujen kohteet ovat?

Operaation osana IDF, IDF kohdistaa ilmaiskuja liikkuviin ja piilotettuihin rakettien ja ohjusten laukaisualustoihin, Hamasin komento- ja johtokeskuksiin, salakujetus- ja hyökkäystunneleihin, sekä terroristien tukikohtiin, harjoitusalueille, kommunikaatiokeskuksiin, ilmatorjuntaelementteihin ja muihin, Israelin vastaiseen terrorismiin liittyviin kohteisiin.

Mitkä ovat Hamasin pitkän tähtäimen tavoitteet?

Hamas on samankaltainen kuin muut jihad-järjestöt kuten al-Qaida, ISIS ja Boko Haram; järjestö ei lainkaan hyväksy ei-muslimien läsnäoloa Lähi-idässä. Sen vuoksi ei ole yllätys että Hamas ylläpitää tiiviitä suhteita Siinain niemimaan jihadistiterroristeihin, joiden avulla Hamas saa salakuljetettuja aseita sekä tukea Iranilta.

Hamasin ideologian mukaan Israelilla ei ole paikkaa maailmassa ja Hamas on julistanut tavoitteekseen juutalaisvaltion tuhoamisen. Tämä näkyy myös järjestön perustamiskirjassa: ”Hamas ponnistelee kohottaakseen Allahin kilven Palestiinan jokaisen kolkon ylle” [tarkoittaen koko Israelin, Länsirannan ja Gazan aluetta]. Lisäksi järjestö edistää antisemitististä ideologiaa joka glorifioi jihadia ja juutalaisten surmaamista.

Miksi Gazan alueella on ollut siviiliuhreja?

Gazan siviiliuhrit ovat suoraa seurausta Hamasin taktiikasta käyttää palestiinalaissiviilejä ihmiskilpinä sen terroristitoiminnalle. Hamas syyllistyy kaksinkertaiseen sotarikokseen, kun se tarkoituksellisesti kohdistaa iskunsa israelilaissiviileja vastaan, ja samanaikaisesti sijoittaa aseensa, johtajansa, agenttinsa ja infrastruktuurinsa sivullisten palestiinalaissiviilien keskelle. Hamas kantaa täyden vastuun Gazan kaistaleen siviiliuhreista.

Lisäksi Hamas investoi kaiken varallisuutensa aseiden, rakettien ja ohjusten hankintaan ja valmistamiseen sen sijaan, että se huolehtisi Gazan asukkaiden hyvinvoinnista.

Merkkinä Hamasin täydellisestä piittamattomuudesta alueen omista siviileistä, Hamasin sisäministeriö on ohjeistanut asukkaita olemaan noudattamatta Israelin varoituksia lähestyvistä iskuista. Hamas myös kehottaa asukkaita aktiivisesti muodostamaan ihmiskilpiä ja täten ehdoin tahdoin asettaa heidät suureen vaaraan.

Miten Israel toimii minimoidakseen siviiliuhrit Gazassa?

Israel tekee kaikkensa minimoidakseen sivullisille siviilieille aiheutetut haitat. Tämän saavuttamiseksi Israelin iskujen kohteet valitaan äärimmäisen tarkasti, ja asukkaita varoitetaan lähestyvistä iskuista puhelinsoitoilla, tekstiviesteillä ja varoituslaukauksilla.

Israel tekee tämän kaikein suurista taktisista kustannuksista huolimatta, jättäen välistä operatiivisia etenemismahdollisuuksia, ja pidättäytyen iskemästä tunnettuihin terroristien piilopaikkoihin ja asepiiloihin jotka ovat vaarallisen lähellä siviilejä.

Miksi on niin vaikeaa rauhoittaa tilanne?

Hamasin haluttomuus ratkaisuun on tärkein syy sille, miksi on niin vaikeaa lopettaa väkivalta.

Hamasin tähänastinen kokemus on näyttänyt ettei kansainvälinen yhteisö pidä sitä syyllisenä järjestön moraalin ja kansianvälisen oikeuden vastaisista toimista.

Ovatko tämäntetkiset tapahtumat osa väkivallan kierrettä?

On helppoa nähdä tämä selkkaus viimeisimpänä osana kuviteltua ”väkivallan kierrettä”. Tämä on kuitenkin kaukana totuudesta, sillä Israelin ja Hamasin välillä ei vallitse tasapainoa.

Israel vetäytyi Gazasta täydellisesti vuonna 2005 eikä sillä ole aluevaatimuksia Gazan suhteen – ainoastaan toiveita nähdä alueen kehittyvän rauhalliseksi ja menestyväksi naapuriksi. Jos Hamas ja muut terroristijärjestöt riisuutuisivat aseista, ei Israelilla olisi mitään tarvetta vastaiskuihin.

Mutta Gazan alueen kehittämisen sijasta Hamas otti vallan aluella väkivaltaisesti, teki siitä terroristitukikohdan ja nosti valtaan terroristidiktatuurin joka julistaa tavoitteekseen Israelin tuhoamisen.
- - -

Seuraa tilanteen kehittymistä Israelin ulkoasiainministeriön nettisivulta ja IDF:n blogista

http://mfa.gov.il/MFA/ForeignPolicy/Terrorism/Phot...

http://embassies.gov.il/helsinki/NewsAndEvents/Pag...

”OPERAATION Protective Edge 29 vuorokauden aikana USA. YK ja EU painostivat Israelia lopettamaan taistelunsa Gazan kaistalla esittäen samalla syytöksiä iskuista siviilikohteita vastaan ja kauhistellen uhrilukujen kasvamista perustaen lausuntonsa Hamasin julkistamiin virheellisiin tietoihin. YK:n alainen UNRWA joutui epämukavaan ja hämmentävään asemaan, kun sen kolmesta koulusta löydettiin raketteja, jotka se kuuliaisesti palautti Hamasille. UNRWA:n kouluista, moskeijoista, sairaaloista ja muista laitoksista tulitettiin sotilaita, jotka vastasivat tuleen. Raketteja lauottiin hotellien ja koulujen pihoilta sekä puistoista välittämättä siitä, että siviilejä liikkui niiden lähettyvillä. Intialainen TV-yhtiö videoi ja julkaisi uutisissaan tilanteen, jossa Hamasin teknikot teltan suojassa asensivat raketin laukaisualustan hotellin ikkunan eteen myös laukaisten raketin sieltä kohti Israelia.”

http://israblockupdate.blogspot.fi/

”GAZAN asukkaista n. 400 000 joutui muuttamaan pois taistelujen jaloista. Heitä majoitettiin kouluihin ja muihin julkisiin rakennuksiin, osa meni sukulaistensa luokse. Lukuisia asunto-ja muita rakennuksia tuhoutui IAF:n ja tykistön iskuissa, mutta myös miina-ansojen vuoksi, joita Hamas oli asentanut niihin sotilaita varten. Pommit laukaistiin usein kauko-ohjauksella, kuten tapahtui terveysklinikan nimellä kulkevassa kaksikerroksisessa rakennuksessa, jonka terroristit räjäyttivät 80 kg:n pommeilla surmaten pahaa-aavistamattomat sotilaat. Myös tunnelit olivat valtaosin miinoitettuja. PA:n apulaistalous-ministeri Taysir Amro arvioi lonkalta, että Gazan tuhot nousevat 6 miljardiin USD.”

TERRORISTIT ampuivat IDF:n arvion mukaan 3 356 rakettia Gazasta Israeliin, joista 2 303 iski Israelin maaperään, 116 niistä asutuskeskuksiin. 356 rakettia ammuttiin Gazassa operoivia sotilaita vastaan. Iron Dome eliminoi 578 rakettia; 475 rakettia putosi Gazan alueelle. 70 % raketeista ammuttiin Gazan pohjoisosasta, 12.9 % keski- ja 17.3 % eteläosasta. 597 rakettia laukaistiin siviilikohteesta, 260 niistä kouluista, 127 hautausmailta, 160 moskeijoista ja vastaavista sekä 50 sairaaloista. IDF:n arvion mukaan terrorijärjestöillä oli yhteensä n. 10 000 rakettia, niistä IDF tuhosi kolmanneksen ja Hamas ampui toisen kolmanneksen, joten kolmasosa lienee edelleen käytettävissä.

Israel vei Gazaan 1 481 rekka-autollista ruokatarpeita, 220 rekallista humanitääristä apua sekä 106 rekallista lääkintä- ja muita tarvikkeita.http://www.timesofisrael.com/after-29-days-operation-protective-edge-by-the-numbers/, http://www.jpost.com/Operation-Protective-Edge/WAT...

http://israblockupdate.blogspot.fi/

JIHAD-TURISTIEN LOMAVIDEO OSA 4 :

http://jamesgonzo.wordpress.com/author/newsbygonzo/

”- Hamasin tunneliverkosto on valtaosin tuhoamatta, etenkin sen keskeinen labyrintti Gazan kaupungin ja Rafahin alla. IDF tuhoaa tunnelien suuaukot, mutta muu osa niistä jää tuhoamatta. Tunneleilla on niitä yhdistäviä sivutunneleita, ja uusia suuaukkoja on helppo lisätä tuhottujen korvaukseksi, mikä voitaisiin suorittaa muutamassa kuukaudessa. Yksi tunneli alkoi Rafahista ja ulottui 2 km Israelin alueelle.

Hamasilla oli ennen operaation alkamista 10 000 rakettia, josta ainakin kolmannes on tuhoamatta, suuri osa niistä pitkän kantomatkan. Hamas ampui lauantain aikana n. 70 rakettia Israelin siviilikohteisiin, joten sillä on edelleen kapasiteettia

Terrorijärjestöjen sodankäynti ei noudattele länsimaisia normeja eikä kansainvälisiä sopimuksia. Heille asukkaitten käyttäminen ihmiskilpinä ei tuota moraalista päänsärkyä. Kansa on aivopesty vakaumukseen, että kuolema on toivotumpi kuin elämä ja epäröivät pakotetaan alistumaan kepein ja kiväärinperin. Länsimaat vaativat, että Israelin tulee noudattaa hyvin ahtaasti kaikkia yleisesti tunnustettuja normeja ja sääntöjä riippumatta siitä, ettei vastustaja tee niin, mikä asettaa IDF:n mahdottomaan asemaan. Jos vaarallinen kohde on tuhottava, ja vastapuoli pakottaa siviilejä siihen, ihmisuhreja tulee pakosta. http://www.debka.com/article/24158/I...r-of-attrition

”Presidentti Obama vaatii, että Hamasin tulee vapauttaa sieppaamansa IDF:n upseeri välittömästi ja ilman ehtoja. Hän pitää hyvin pahana loukkauksena rikkoa USA:n suurin uhrauksin neuvottelema tukitauko, jota Hamas itse ehdotti. http://www.jpost.com/Operation-Prote...r-terms-369811

- Suomalainen työntekijä Shifa-sairaalassa Gazassa julkaisi päästyään rauhallisemmille vesille yoytubessa videon, jossa hän kertoo, miten Hamas ampui rakettejaan sairaalan takapihalta. Hän kertoo alun perin Hesarin julkaisemassa raportissa omin silmin nähneensä, miten raketti ammuttiin kahden aikaan aamuyöstä Israeliin.http://www.jpost.com/Operation-Prote...rnalist-369804

IDF avaa Kerem Shalomin terminaalin ja päästää Gazan kaistalle 200 rekkakuormallista humanitäärisiä avustustarvikkeita sodasta huolimatta, ellei työntekijöitä ammuta.

- Operaatio Protective Edge alusta lähtien 08.07. Gazasta on ammuttu 3 127 rakettia Israelin puolelle.

- Israel vaatii, ettei Gazan avustusta ja jälleenrakentamista voida hyväksyä ilman, että Gazan kaista julistetaan aseettomaksi vyöhykkeeksi kansainvälisessä valvonnassa.

Edelliset tiedot on saatu Times of Israel kokoamasta tunti tunnilta tiedonvälityksestä.

- Saudi Arabian kuningas Abdullah seuraa suurella mielenkiinnolla Israelin ja arabien välisiä rauhanponnisteluja, ei niinkään pelkästä myötätunnosta, vaan siksi, että haluaa Iranin johtaman voimakentän heikentämistä, koska se uhkaa suoraan Saudi Arabiaa. Siksi Israelkin kelpaa paikallisena suurvaltana sukupolvien vihasta huolimatta. Abdullah sanoo, että tuo pieni kriisi on poistetava, jotta voidaan keskittyä suurempaan, Iranin ja Saudien väliseen. Gazan sodassa on kuollut Gazan arabilähteitten mukaan yli 1400 ihmistä ja haavoittunut n. 8 000, mikä on vaikea pala niellä arabimaailmassa, kuten sekin, että 8-miljoonainen valtio uhkaa n. 350 miljoonaa arabia, joilla on valtavat öljydollarivarat käytettävissään, ja kuitenkin teknisellä ja tieteellisellä edistyneisyydellään rajusti ylittää arabien vastaavat saavutukset. http://www.ynetnews.com/articles/0,7...4552821,00.htm

http://forum.netmission.fi/showthread.php?10058-Totuus-Palestiinasta!/page31

”Näistä asioista on monenlaista tietoa ja tulkintaa, ja niissäkin pro palestiinan liikkeen harjoittama propaganda on hyvin näkyvää!
Suosittelen sen vastapainoksi tutustumaan Lähi-idän asioihin perehtyneeseen Pastori -kirjailija Pekka Sartolan tutkimuksiin asioista , hänen kirjoihinsa ja kolumneihinsa joissa hän huolellisesti perustelee myös esitetyt näkemykset” http://www.ajanteos.com/index.php

Israel on itse asiassa ollut pitkään alakynnessä tämän häikäilemättömän mediaterrorismin kanssa , nykyisin asioiden todenperäisyydestä tiedottamisessa on pyritty olemaan paremmin ajan hermolla!

http://www.patmos.fi/arkisto/848/pas..._lansirannalla

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Saudi Official Says Hamas Responsible for Deaths in Gaza; Columnist Calls for Peace With Israel:

http://www.algemeiner.com/2014/07/28/saudi-officia...

Saudi king publicly blames Hamas for Gaza war :

http://article.wn.com/view/2014/08/07/Saudi_king_p...

Arab Leaders, Viewing Hamas as Worse Than Israel, Stay Silent:

http://www.nytimes.com/2014/07/31/world/middleeast...

Hamas Launches Rockets on Civilians in Gaza:

http://www.idfblog.com/blog/2014/07/31/hamas-launc...

http://news.nationalpost.com/2014/07/30/stephen-ha...

NDTV exclusive - how Hamas assembles and fires rockets:

https://www.youtube.com/watch?v=A_fP6mlNSK8

http://www.ndtv.com/video?yt

Watch: NDTV Exclusive - How Hamas Assembles and Fires Rockets :

http://www.businessinsider.com/hamas-rocket-team-c...

Frightening video: Hamas assembles and fires rockets in civilian area:

http://allenbwest.com/2014/08/frightening-video-ha...

Startling Footage Shows How Hamas Assembles, Fires Rockets (Video):

http://www.breakingisraelnews.com/19602/startling-...

Indian TV Reporter Films Hamas Assembling, Launching Missiles From Residential Area Outside Hotel Minutes Before Cease-Fire (VIDEO):

http://www.algemeiner.com/2014/08/05/indian-tv-rep...

Indian TV Crew Shows Rare Video of Rocket Launch From Gaza:

http://www.nytimes.com/2014/08/06/world/middleeast...

Yes, Gaza militants hide rockets in schools, but Israel doesn ...

http://www.vox.com/2014/7/17/5912189/yes-gaza-mili...

Why 70% of the people killed in Israel-Gaza violence are ...

http://www.vox.com/2014/7/30/5937119/palestinian-c...

Israeli Defence Forces video claims to show Hamas firing rockets from civilian areas:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleea...

Gaza: Palestinian Rockets Unlawfully Targeted Israeli Civilians:

http://www.hrw.org/news/2012/12/24/gaza-palestinia...

In Gaza, Hamas fighters are among civilians. There is nowhere else for them to go:

http://www.theguardian.com/world/2014/jul/24/gaza-...

Here’s What Israeli Soldiers Found under a Hamas Activist’s Bed and Bathtub:

http://www.theblaze.com/stories/2014/08/03/heres-w...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Aseiden vaiettua ja ruudinsavun hälvennyttyä – Israelin moraalinen yliote:

Hamasin toimet Gazassa täyttävät sotarikosten tunnusmerkit kaikilla mittareilla

Ihmiskilpien käyttö asettaaa Israelin mahdottomaan välikäteen

Israelilla on vain voitettavaa toimimalla kansainvälisen lain puitteissa

Onko arabilla suomalaisten silmissä ihmisarvoa, ainoastaan jos hän kuolee juutalaisten toimesta?

http://gideonbolotowsky.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Silminnäkijän lausunto Gazasta. Karmeeta.

"Menimme Shujaiyaan etsimään ja tuhoamaan Hamasin terroristitunneleita.
Löysimme kokonaisen maanalaisen kaupungin, jossa oli monia sisääntuloja,
leveitä käytäviä, langaton nettiyhteys ja ilmastointijärjestelmä. Seinät
olivat betonia, ja käytävät olivat täynnä aseita ja räjähteitä kattoon asti. Jotkut tunnelit olivat niin tilavia, että siellä pääsi kulkemaan skootterilla.

Pahinta kuitenkin oli se, kun Hamasin taistelijat lähettivät 13- ja 14-vuotiaita lapsia juoksemaan meitä kohti. Lapsilla oli itsemurhapommittajan räjähdysliivit yllään. Paikalliset aikuiset olivat tehneet lapsista ihmispommeja. Meidät oli koulutettu taistelemaan aikuistaistelijoita vastaan, jotta voisimme puolustaa perheitämme ja kansalaisiamme. Mutta tämä?

Emme voineet muuta kuin puolustaa itseämme ja ampua lapset mahdollisimman nopeasti, ennen kuin heidän lähettäjänsä aktivoisivat räjähteet kännykällä ja tappaisivat meidät. Yksi loukkaantuneista sotilaista sanoi: ”En tiedä, saanko enää koskaan unta. Nuotappamani lapset eivät koskaan jätä minua rauhaan."

When Some of the Wounded IDF Soldiers Open Up:

http://israelwatcherasecondopinion.blogspot.co.il/...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Totta ja mediatarua Gazasta:

http://terokaski.wordpress.com/2014/08/01/totta-ja...

http://www.collive.com/show_news.rtx?id=3139

Monet ovat keränneet myyttejä ja faktoja. Lisää tietoa löytyy. Tässä on yksi kerääjä.

http://www.aish.com/jw/me/10-Myths-and-Facts-about...

10 Facts about Hamas:

http://www.aish.com/jw/me/48957311.html?s=raw

Rachel Corrie: Myths & Facts :

http://www.aish.com/jw/me/88182517.html?s=raw

Israel - Gazan kaista ja rauhalle mahdollisuus:

http://mikaeltorppa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/17203...

Gazan konflikti - vanhaa ja vähän uuttakin:

http://vasarahammer.blogspot.fi/2014/08/gazan-konf...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Uudelleen ja uudelleen silminnäkijät kertovat kauhistuttavista lasten käyttämisistä ihmiskilpinä:

SHOCKING REPORT: Soldiers come back from Gaza with horrific stories of being charged at by terrorist with babies in their hands :

http://www.jewsnews.co.il/2014/07/22/shocking-repo...

Gaza Archbiship says Hamas has been using their church to fire rockets :

http://www.jewsnews.co.il/2014/08/08/gaza-archbish...

Arab Palestinians Have Begged Youtube to Remove This Video :

http://www.israelvideonetwork.com/arab-palestinian...

The Most Important Video About Israel Ever Made:

http://www.israelvideonetwork.com/the-most-importa...

Palestinian Leader Mudar Zahran: Hamas is killing my people:

https://www.youtube.com/watch?v=F1qpaWTu0eU

PM Orders IDF to ‘Respond with Force’ to Renewed Gaza Rocket Fire:

http://www.israelvideonetwork.com/pm-orders-idf-to...

“Liisa Moliis-Niininen: There are not many real voices to be heard in Gaza, since there's only one opinion allowed, and that's the one of Hamas. But here are a few.

Gazassa ei kuulla monia Hamasista eriäviä mielipiteitä. Tässä kuitenkin muutamia. Lisäksi eri maiden uutiskirjeenvaihtajien klippejä. Mukana myös Suomen klippi.

Real Voices from Gaza

These are real voices from Gaza: journalists and civilians exposing Hamas war crimes. http://bit.ly/1sdk69X

This clip from TruthFYI shows footage of Hamas firing from hospitals, homes, UN buildings, and hotels. It shows them hiding weapons of terrorists in order to stage the events to look like Israel was killing civilians. Here is a collection of news clips showing the TRUTH about Hamas.”

https://www.facebook.com/photo.php?v=1015228685697...

Tässä ohjelmassa on tietoa raketeista ja lopussa alueen kokonaiskuvasta. USA:n osuus näiden tuhovoimien irtipääsyssä on aika keskeinen. Olemattomalla tietämyksellä toimittaessa tulos on tälläinen.

http://www.youtube.com/watch?v=wau8i4BfRqA&sns=fb

”Tämä uutinen on järkytys. Yk:n toimijat ovat olleet mukana aseiden kätkemisessä kouluihin ja niiden ampumisessa UNRVA:n hallinnassa olevilta alueilta. Eikö pääsihteeriä pitäisi hävettää YK:n oma laiton toiminta. Pääsihteerin asemassa pitäisi myös noissa tuhoissa ymmärtää perusasia. Tuhoihin on syypää se, jonka räjähteet ovat rakennuksessa ja tuhoavat rakennuksen, ei se, joka omien siviiliensä suojaamiseksi räjäyttää nuo varastot.

Miten tuo pääsihterin häpeä pitäisi tulkita, onko hänestä hävettävää se, että Israel estää rakettien räjähtämästä omien siviiiliensä keskellä? Eiikö hänelle pitäisi sen sijaan hävettävää olla se, että Hamas sijoittaa raketit rikollisesti siviilien sekaan siviiliuhreja saadakseen, eikä sitten ota vastuuta siitä, että omat räjähteet rikkovat talon murusiksi?

Toimittajan ammattitaitoon kuuluisi sen ymmärtäminen, että jihadisteilla on kaksi syytä suostua pidempään tulitaukoon. Toinen on, että ammuttava loppuu ja toinen on sen tajuaminen, että tämä tie ei johda Israelin tuhoutumiseen. Kolmas mahdollisuus asetetun ehdon mukaan tulitaukoon on se, että Israel suostuisi itsemurhaan antamalla jihadisteille oikeuden vapaaseen aseistautumiseen ja liikkumiseen aseineen Israelissa. Tämä ilmaistaan tietenkin muodossa: "Israelin on lopetettava Gazan saarto." Kuorrutus on silloin parempi, vaikka tarkoitus ja tulos on sama.”

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-12887227593...

Nyt se taas alkoi. Mikä? Vääristely. Tällä kertaa savupatsas kertoi, israel osui joko suureen rakettipajaan tai rakettivarastoon. Videosta ei nähnyt jälkiräjähdysten määrää.

Israel ei neuvottele. Höpsistä. Israel ei neuvottele, koska Hamas asetti neuvottelulle ennakkoehdon, johon Israel ei voi suostua ennenkuin rakettitulitus ja rakettiterrori on kokonaan loppunut.

Israel ei voi avata rajoja terroristien vapaalle kululle ja vapaalle asestautumiselle. Ilman tämän lupaamista taas Hamas ei neuvottele.

http://yle.fi/uutiset/israel_tulitauon_jatkosta_ei...

Tero Kaski: Paljon on edistytty, kun BBC:kin tunnustaa monien kuvien olevan näyteltyjä. Heidän toimittaja jäi aikanaan kiinni tökerösti tehdystä kuvamanipulaatiosta.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/1...

The ironic truth in far too many UN schools in Gaza.

Condemn Hamas terror. Stand up for Israel. Sign the petition at

http://www.theisraelproject.org/support-israel/

Tero Kaski: Hienoa luettavaa suunnanmuutoksesta. Tämä uutistoimisto ennen jakoi kaikenlaista israelinvastaista materialia. Nyt toimittaja sai potkut kun oli sulkenut silmänsä ihmiskilpien käytöltä.

https://www.facebook.com/RepeaceUK/photos/a.346524...

Ylen tiedostuslinjasta koskien Israelin valtiota

Ylen toimittajien linja on ollut Israel vastainen vuosikausia. Gazan ja Israelin välinen uutisointi alkaa aina sanoilla, "Israel iski jälleen” josta on tullut hokema jota toistetaan jatkuvasti aina kun aloitetaan uutisointi Israelin vastaiskusta Gazaan. Uutisen lopussa saatetaan sanoa (ei kuitenkaan aina) lyhyesti, että myös Gazasta ammuttiin raketteja Israelin puolelle. Hamasin toimista uutisoidaan hyvin lyhyesti eikä kerrota tarkemmin siitä että kohteessa johon Israel iski oli varastoitu myös aseita ja ammuksia ja kuinka ne on sijoitettu tarkoitukselle siviilien keskellä. Hamas ei välitä siviiliväestönsä kohtalosta vaan omasta asiastaan johon sisältyy kuolettavien ja suurta tuhoa aiheuttavien rakettien ampuminen Israelin siviiliväestön keskuuteen sekä uusien hyökkäystunnelien rakentaminen Gazasta Israelin puolelle.

MTV 3 -uutisointi on ollut mielestäni tasapuolisempaa, eikä Israelia ole aina syyllistetty, vaan on kerrottu tarkemmin mitä tapahtui ennen kuin Israel teki vastaiskun Gazaan. Ylen toimittajat ovat tehneet vuosi toisensa jälkeen Israel vastaisisi raportteja. Hannu Reime on erikoistunut Israelin vastaisiin kannanottoihin jo useamman vuoden aikana.

Yksi ainoa Israelin puolestapuhuja Ylen kanavilla viimeisen Israelin ja Gazan konfihltin aikana oli A-Studion lähetyksessä haastateltu Israelin Suurlähettiläs, Dan Ashbel. Hän kertoa totuuden mukaisesti miten Hamasin ja Israelin välinen- konfilhti on alkanut. Kuinka Gazan luovuttamisen jälkeen (v. 2005) alkoi välittömästi Hamasin toimesta rakettien ampuminen Israelin siviiliväestön keskuuteen.

Lisäksi ennen Gazan luovattamista ja ennen ns., turvamuurin rakentamista, Israelissa tapahtui usean vuoden aikana kymmenittäin eripuolille Israelia suunnattuja itsemurhaiskuja, busseissa ym., joissa kuoli vuosittain satoja Israelin kansalaisia, joista suurin osa oli siviilejä.

Israelilla on oikeus puolustaa oman maansa kansalaisia ja asuttaa omaa maataan myös länsirannalle, jossa Israelilaiset yritykset tarjoavat työtä siellä asuville arabeille (palestiinalaisille). Israelin ei pidä luovuttaa Länsirannan aluetta koskaan palestiinalaisille, sillä se olisi kuolonisku koko Israelin valtiolle.

6.8.2014 Lapinlahdella pastori Teuvo Tikkanen

https://www.facebook.com/marjattajailkka

Toimituksen poiminnat